contadores Skip to content

Ny 10,5-tommers iPad Pro og ny 12,9-tommers iPad Pro!

Som planlagt har Apple kunngjort lanseringen av to nye iPad-modeller: en 10,5-tommers iPad Pro og en 12,9-tommers iPad Pro.

De nye Apple iPadene kommer lastet med nyheter. For det første på designnivå har de mye smalere sidekanter enn nåværende modeller, for å dra full nytte av skjermstørrelsen.

Ny iPad

Det er den første Apple iPad som inkluderer støtte på tastaturet på full skjerm.

Cupertino-firmaet ønsket å fremheve at iPad-skjermer alltid har vært en av de mest avanserte i bransjen. Nå med 10,5-tommers iPad Pro og 12,9-tommers iPad Pro-oppgradering inkluderer de 50% lysere True Tone-skjerm med ProMotion-teknologi, 120 Hz og en Apple blyant med 20 millisekunder forsinkelse.

IPad-skjermene på 10,5 ″ og 12,9 will har ultra-lav refleksjonsevne og HDR-videoer.

Ny iPad

Apple har også implementert en A10 X Fusion-prosessor som er 30% kraftigere Og den har 40% mer grafikkytelse sammenlignet med nåværende iPad Pro-modeller.

Ny iPad

I tillegg vil selskapet presentere nye “Smart Cover” tilfeller av skinn.

Ny iPad

Den nye 10,5-tommers og 12,9-tommers iPad Pro vil være tilgjengelig om høsten med 64 GB base lagring, men kan utvides til 500 GB.

Som du vil se på bildet, vil hver modell ha 3 forskjellige versjoner. Det blir det iPad Pro 64GB, 256GB og 512GB. Prisene deres vil dessverre øke i Spania med hensyn til USA.

Ny iPad

Nok en overraskelse i kveld, iPad vil ha USB 3.0-støtte og … Rask lading! Batteriet lades dobbelt så raskt.

I tillegg vil de nye nettbrettene fra selskapet til det bitte eplet ha et stort utvalg av fordeler, funksjoner og funksjoner som vil være tilgjengelige når iOS 11 blir presentert. Vi vil snakke om denne utviklingen i en fremtidig artikkel. Så følg med!

La oss få vite hva du synes om nye Apple-produkter i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen og på sosiale medier. Vil du kjøpe en ny 10,5-tommers iPad Pro? Eller kanskje en spektakulær ny 12,9-tommers iPad Pro?