contadores Skip to content

Ny Apple iPad Pro og iPad Mini 4 – Lansering i april 2015?

Når dagene går ser vi hvor smått lekkasjene om den ryktede 12,9-tommers nettbrettet som Apple ville forberede seg på i år øker. Nå har de kommet fram ny informasjon som peker på at iPad Pro og iPad Mini 4 kan bli utgitt neste april. Har vi renovering i sikte?

I løpet av de siste årene har vi sett hvordan Apples fornyelseskalender for nettbrettet hadde datoen satt i oktober, en måned etter presentasjonen av iPhone og akkurat i tide til å dra nytte av trekningen av julehandelen. Imidlertid er det de som tror at iPad Pro kan gå noen måneder fremover.

ipad-pro-ipad-mini-4-2

I tillegg ville den ikke komme alene, siden det antas at iPad Mini 4 ville følge den, noe som ville gitt en fornyelse av maskinvaren. Og er det Hvis vi tar et tilbakeblikk ser vi hvordan iPad Mini 3 ble ganske skuffet fordi de eneste forbedringene som ble introdusert var Touch ID og støtten til Apple Pay, mens resten av de tekniske egenskapene ble arvet fra forrige modell.

IPad Pro vil bli utgitt i april sammen med iPad Mini 4

Selv om Andre rapporter antyder at masseproduksjonen av den ryktet 12,9-tommers nettbrettet vil begynne i løpet av første halvår av 2015.Andre insisterer på at iPad Pro lanseres neste april sammen med fjerde generasjon av 7,9-tommers-modellen. Årsaken vil være ingen ringere enn å prøve å dekke etterspørselen fra forbrukere som leter etter en enhet med større skjerm

I morges viste vi deg noen bilder av en påstått iPad Pro-sak som viste noen detaljer om hvordan designen kunne være. Hva får deg til å tenke på at tilbehørsprodusenter de forbereder seg allerede på den forestående ankomst av denne nye nettbrettet fra Apple.

ipad-pro-ipad-mini-4-4

I følge ryktene iPad Pro vil være bare 7 millimeter tykk og veie rundt 700 gram. Når det gjelder skjermen, er det delte meninger, mens noen sier at den vil være 12,2 tommer, andre velger 12,9 tommer, selv om de er enige om at den vil ha en 2k-oppløsning på 2560 × 1440 piksler.

Andre funksjoner som vi kunne se i iPad Pro

Fra ChristianToday påpeker de det iPad Pro kan ha litt større rammer til det vi har sett i tidligere generasjoner av nettbrettet. Videre skal det bemerkes at tidligere rykter peker på muligheten for at den integrerer fire høyttalere, plassert i hvert hjørne av enheten.

Uten å gå lenger, publiserte vi nylig et bilde av en påstått iPad Pro-sak som hadde sporene i hjørnene der disse høyttalerne ville være plassert, i tillegg til et lite hull på siden der strømknappen kan være plassert. På den andre siden, det antas at nettbrettet ville ha et 11 000 mAh batteri.

ipad-pro-ipad-mini-4-3

Når det gjelder iPad Mini 4, antas det at Apple kommer til å fremme lanseringen i begynnelsen av året På grunn av det faktum at den nåværende generasjonen som ble presentert i oktober 2014, ikke har gått gjennom smerter eller ære for lite maskinvareoppdatering. Men foreløpig er det ikke noe sikkert, så vi må vente på å se hva guttene fra Cupertino bestemmer.

Det kan interessere deg: Alt om den 12-tommers iPad

Tror du at iPad Pro blir presentert i april ved siden av iPad Mini 4?