Uncategorized

Ny BendGate? 2018 iPad Pro brettes enkelt

I løpet av i går, i en utholdenhetstest av iPad Pro, kunne vi se hvordan det nye Apple-nettbrettet kunne brettes og forlates med relativt letthet. Og nå bekrefter noen brukere som har rapportert lignende situasjoner teorien. IPad Pro 2018 foldes relativt enkelt.

Husk imidlertid at 11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro de er den tynneste tykkelsen i historien av tablettene til selskapet til det bitte eplet. Tykkelsen er 5,9 millimeter og er en faktor som forårsaker større skjørhet.

Når vi vender tilbake til det aktuelle temaet, ser det ut til at noen brukere i Macrumors-forumene har begynt å bekrefte teorien. Det har de klaget på iPad Pro brettes relativt enkelt etter bare en uke, og de har ledsaget bilder som demonstrerer det.

Det kan interessere deg | Dette er den nye iPad Pro, nettbrettet med den mest spektakulære skjermen på markedet

IPad Pro som vi ser på fotografiet, den er bøyd og det er en kurve i materialene som gjør at den reiser seg litt fra bordet. Som tidligere nevnt, fant en utholdenhetstest også at den har potensiale til å bøye seg med en viss begrenset kraft påført.

I videoen bryter iPad Pro seg halvparten nesten umiddelbart, og gir liten motstand mot styrken som hendene utøver.

På den annen side er det brukere som hevder at de så små kurver på iPad Pro-enhetene sine og det mottatt erstatningsenheter ved å gå til en Apple Store. Men de er ganske forskjellige klager enn de vi så for saken om BendGate på iPhone 6. Vil det være slike problemer når Apple endrer et kontinuerlig design?

Vi vil følge med på alle nyhetene om dette emnet for å holde leserne våre informert om at de planlegger å kjøpe denne enheten.

Spor | Macrumors

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK