Ny Beta 1 iOS 9.3.3 for utviklere

Det amerikanske selskapet jobber videre med nye versjoner av iOS 9-operativsystemet.. Sikkert mer enn en trodde at Apple etter utgivelsen av iOS 9.3.2 hadde tenkt å forlate denne versjonen litt mer for å fokusere helt på iOS 10, men det ble det ikke.

Apple har lagt iOS 9.3.3 Beta 1 tilgjengelig for utviklere, selv om det foreløpig bare er tilgjengelig for utviklere. Selvfølgelig er det forventet at de om noen dager også vil lansere den offentlige betaen til iOS 9.3.3.

iOS 9.3.3 Beta 1 for utviklere.

Dette er beta 1 av iOS 9.3.3 for utviklere

Den nye iOS 9.3.3 prøveversjonen for utviklere ankommer under byggenummer 13G12 og den kan lastes ned direkte fra utviklersenteret, som du trenger en konto for eller via OTA. For øyeblikket er det ikke kjent om denne versjonen inkluderer noen ny funksjon eller funksjon, og alt ser ut til å peke på at dette er en mindre oppdatering for å rette opp feil.

Tilsynelatende, Denne nye betaen har ikke en versjon for 9,7-tommers iPad Pro, noe som er ganske påfallende, siden nettbrettet lider av et blokkeringsproblem siden iOS 9.3.2 ble utgitt. Så dette ser ut til å være en klar indikasjon på at Apple ennå ikke har funnet løsningen på dette problemet som brukere av 9,7-tommers iPad Pro har fått med iOS 9.3.2.

iOS 9.3.3 Beta 1 for utviklere.

Som med iOS 9.3.2, sikkert iOS 9.3.3 er en versjon som fokuserer spesielt på å løse noen problemer og bugs til stede i tidligere versjoner, samt en forbedring av stabiliteten. I mellomtiden må vi fortsette å vente på at utviklerne skal undersøke iOS 9.3.3 Beta 1 grundig for å se om de finner interessante nyheter.

Vil iOS 9.3.3 være den siste versjonen som ble utgitt av Apple før ankomsten av iOS 10?