contadores Skip to content

Ny gjengivelse avslører en ny 10,5-tommers iPad Pro

Det er ikke første gang du hører om det muligheten for at Apple jobber med en ny iPad-modell med en 10,5-tommers skjerm. Dette nettbrettet, som tilsynelatende ville være fokusert på feltet utdanning og næringsliv, kan lanseres neste år, og litt etter litt kommer det ny informasjon om det.

Nå har designer Armend Lleshi publisert et nytt konsept av 10,5-tommers iPad Pro, som er ganske realistisk. Lleshi er designet basert på standardene fulgt av Apple, og har laget en iPad med ultratynne rammelister, dobbeltkamera og skjerm med 4K-oppløsning.

iPad Pro 10,5 tommer.

Neste vi forteller deg flere detaljer om dette iPad Pro 10,5-tommers, som ikke ville være så ille hvis det ble en realitet. La oss gå dit!

4K-skjerm, dobbeltobjektivkamera og mer for den 10,5-tommers iPad Pro

Først av alt, Ultra-HD-skjerm med 4K-oppløsning som ifølge gjengivelsen av Armend Lleshi ville integrere den 10,5-tommers iPad Pro, en forbedring som ville bli ønsket velkommen med åpne armer. Og det er ikke å glemme at Apple allerede hadde muligheten til å introdusere en Ultra-HD-skjerm i den originale iPad Pro, men bestemte seg for å holde seg til den velkjente oppløsningen på 2.732 x 2.048 piksler.

På den andre siden, Denne 10,5-tommers iPad Pro-gjengivelsen har et bakkamera med dobbeltobjektiv akkurat som iPhone 7 Plus. Et alternativ som ikke i det hele tatt høres sprø med tanke på interessen til Apple for å spre de fotografiske mulighetene til iPad.

Den neste generasjonen iPad, minst 12,9 og 10,5-tommers modeller, vil muligens ha inne i Apple A10X prosessor, en 10nm brikke produsert av TSMC. For øyeblikket er flere detaljer om dem ukjente, selv om Lleshi i hans gjengang våget å si at 10,5-tommers iPad Pro kunne være tilgjengelig i 6 forskjellige farger.

Til slutt, si det Apple kunne presentere den nye generasjonen iPad i mars 2017. I tillegg, i tilfelle ankomsten av 10,5-tommers modell er sann, ville 9,7-tommers iPad Pro bli innfartsmodellen.

Spor | PhoneArena