contadores Skip to content

Ny informasjon avslører flere detaljer om iOS 13

I midten av april var det en stor lekkasje på nyheten om iOS 13 avslørt av Steve Troughton-Smith som antydet at den nye versjonen av det mobile operativsystemet ville ha en mørk modus, nye berøringsbevegelser og et forbedret system for multitasking på iPad. I dag har vi en ny lekkasje.

Denne gangen kommer lekkasjen fra Bloomberg og har tillatt oss å oppdage data så nysgjerrige som Apple har brukt kodenavnet “Yukon” for iOS 13 og “Blå” for iOS 14 for 2020.

Først av alt er det verdt å nevne at iOS 13 vil tilby feilrettinger og stabilitets- og ytelsesforbedringer av de forskjellige enhetsmodellene. Men i tillegg vil mange originale applikasjoner bli redesignet og nye veldig interessante funksjoner vil bli inkludert.

Oppdatering 06/03/2019 kl 20:00 CEST: Apple har introdusert iOS 13: dette er alt som kommer til din iPhone

Dette er nyhetene som vi vil se i iOS 13

Apple har alltid vært preget av tilbud et harmonisk, dynamisk og allsidig forhold mellom programvaren og maskinvaren. Men det er en ekstremt delikat balanse. Husk at det er mange modeller av iPhone, iPad og iPod med sine respektive egenskaper og begrensninger.

Med iOS 13 vil selskapet fortsette å prøve å gi brukerne en best mulig opplevelse med et operativsystem foredlet og foredlet til minste detalj. Dette er noen av innovasjonene Apple vil innlemme i sin nye versjon av mobilprogramvare.

Mørk modus

Som vi forventet, vil iOS 13 ha en mørk modus med et brukergrensesnitt med mørkegrå og svarte nyanser og den vil være spesielt optimalisert for å se innhold om natten. Denne mørke modusen kan aktiveres fra iOS 13 Control Center.

Tastatur med berøringsbevegelser

Det bitne eplefirmaet tester en ny funksjon for det virtuelle iOS 13-tastaturet som tillater brukere skyv fingeren på tastene for å skrive ord. En funksjon som ligner på den som tilbys av applikasjoner som SwiftKey eller Swype.

Bruker iPad som en sekundær skjerm for Mac

iOS 13 vil også innlemme en ny funksjon som er veldig lik den som tilbys av Luna Display og Duet Display-produkter. IPad-en kan brukes som en sekundær skjerm på en Mac med mulighet for tegne med en Apple Pencil, utvid visningsområdet og få macOS-varsler.

Hvilemodus (søvn)

I følge Bloomberg vil iOS 13 bli implementert et hvilemodus-system Tilgjengelig i Kontrollsenteret som vil mørkne iPhone og iPad-låseskjermen når den er låst. Være en forbedret versjon av Sleep-delen av Clock-appen. Dette systemet vil aktivere Ikke forstyrr modus og lydløsvarsler.

  • Denne funksjonaliteten baner vei for introduksjonen av nye Apple-søvnovervåkingsprodukter. Det ville synkronisere alle data mellom alle enheter.

Helse

Apple vil fornye Helse-appen sin helt med en ny hjemmeskjerm designet for å fremheve dine daglige aktiviteter. Det blir det en seksjon for ørene dine, som vil være ansvarlig for å måle volumet på musikken du spiller på hodetelefonene eller nivået på desibel i miljøet.

påminnelser

Påminnelser-applikasjonen vil også bli forbedret for å konkurrere med resten av alternativene som er tilgjengelige i iOS App Store. Den fornyede søknaden vil ha et hovedskjermbilde med fire standardseksjoner: Dagens oppgaver, alle oppgaver, planlagte oppgaver og funksjoner. Hver seksjon vil ha sin egen side i en annen farge der iOS 13-brukere kan legge til oppgavene sine.

meldinger

Meldingsplattformen iOS 13 vil motta en større oppdatering som vil gi deg muligheten til opprette en konto med profilbilde og navn. På denne måten slipper brukerne å legge til et bilde for hver av kontaktene sine. Klistremerkeversjoner for Animojis og Memojis vil også bli lagt til.

Maps

Apples kart-app vil få deg til å søke hyppige lokasjoner være mye enklere. I tillegg lar iOS 13 deg lage grupper med hyppige steder og legge til Bilder å ha dem bedre organisert. Selskapet vil legge mye vekt på dette under WWDC 2019. Det ser bra ut.

Finn venner og finn min iPhone

Apple vil kombinere Find Friends og Find My iPhone-tjenestene i et enkelt program hvis kodenavn ser ut til å være “GreenTorch” og vil ha nye geolokasjonsfunksjoner.

Apple-bøker

Apples app for kjøp, leie og lese av apper vil omfatte mindre designforbedringer for å oppmuntre leserne til å lese mer ved å bruke en fremdriftsmåler og et belønningssystem. Bra initiativ, ja sir.

Skjermtid

Når det gjelder appen Screen Time, vil Apple la foreldre begrense hvem barna kan kontakte på bestemte tidspunkter.

Hus

Apple har til hensikt å øke hjemmeautomatiseringen ytterligere ved å se suksessen til produktene sine i regnskapsresultatene for andre kvartal 2019. Appen vil være best egnet for sikkerhetskameraer kompatibel med HomeKit og lar deg se tidligere innspillinger.

Safari

På den annen side gjennomfører selskapet også tester med a nedlastingsbehandler i Safari-applikasjonen, nye måter å sende innhold på iOS-deleknappen og andre forbedringer for HomePod.