Ny iPad Air 2 og iPad Mini Retina 2 kan ha berørings-ID

Neste generasjoner iPad Mini Retina og Air kunne ha Touch ID

I følge de siste ryktene tenker Apple kanskje på inkluderer Apples fingeravtrykssensor, kjent som Touch ID, til de neste generasjonene iPad Air og Mini Retina.

Med ankomsten av den nye iOS 7.1, Apple registrerte noen ledetråder De kan føre til å tenke at de neste generasjonene med iPad Air og Mini Retina kan ha teknologien til å oppdage fingeravtrykk fra Apple, Touch ID.

KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo indikerte tidligere denne måneden at nye versjoner av iPad Air 2 og Mini Retina 2 ville ankomme senere i år, og at de ville komme med den innebygde Touch ID. I tillegg forsikret han at de to nye Apple-nettbrettene ville komme med ny Apple A8-prosessor produsert av TSM (Taiwan Semiconductor Manufacturing).

new-ipad-air-ipad-mini-retina-touch-id-2

iOS 7.1 gir oss noen ledetråder som inviterer oss til å tenke at Touch ID vil være tilgjengelig på den nye iPad

Så langt er Touch ID bare tilgjengelig i den nåværende iPhone 5s, men etter å ha studert kildekoden til den nylige flotte oppdateringen til iOS 7.1, er det sett noen koder som antyder at neste iPad vil også inneholde den nye fingeravtrykssensoren.

“Etter å ha studert iOS 7.1-koden, har vi funnet en henvisning til justeringen av iPad med Touch ID, noe som kan antyde at neste generasjon iPad Mini Retina og iPad Air kan sporte fingeravtrykkskanningsteknologien til Cupertino-selskap. ”

Når det gjelder fordelene som Touch ID er i stand til å si at i øyeblikket disse er noe begrenset. Som du allerede vet, tillater den nåværende berørings-IDen til iPhone 5s oss bare låse opp enheten selv om det sannsynligvis vil endre seg radikalt senere i år. Som administrerende direktør Tim Cook selv sa, har Cupertino-selskapet “store planer for Touch ID i fremtiden“, Gjelder også mobilbetalinger på iPhone fra nevnte teknologi.

new-ipad-air-ipad-mini-retina-touch-id-3

I tillegg, som gutta på iPadinsight forteller oss, er det snakk om muligheten for at Apple legger til funksjoner som flerbrukersupport, etterlengtet for alle iPad-brukere som ville lette bruken av den samme enheten i en komplett familie og privatisering av tilgang til noen applikasjoner, som eieren av enheten kunne blokkere tilgang til en spesifikk applikasjon under et fingeravtrykk, og dermed sikre sitt eget personvern.

Vil du se Touch ID på den nye iPad-en? Hvilke forbedringer vil du se bortsett fra disse?