Ny iPad Air 3-data vises i case-form

Start uken med nye rykter om iPad Air 3, den neste generasjonen av Apples 9,7-tommers nettbrett som kunne se lyset i ikke alt for fjern fremtid. I forrige uke var det rapporter om at iPad Air 3 vil være ledsaget av 4 GB RAM eller Retina 4K-skjerm, blant annet, og nå en sak har kommet fram som avslører nye detaljer om nettbrettet.

Nylig har det blitt publisert noen bilder som vil tilsvare saken om den nye iPad Air 3. I den, Du kan se plasseringen av de forskjellige knappene, så vel som andre hull som vil avsløre høyttalerne eller nettbrettkontakten.

IPad Air 3-etui.

Det er ikke rart å se hvordan noen tredjepartsprodusenter jobber med forskjellige tilbehør til tross for at enhetene de er beregnet til ennå ikke er presentert offisielt. I tillegg tillater det faktum å kunne se dette tilbehøret det mest nysgjerrige å få en ide om hvor skuddene kan gå, i dette tilfellet om designen til iPad Air 3.

Mer om iPadizate | Apple vil presentere iPad Air 3 på det spesielle arrangementet i mars.

IPad Air 3 vil ha fire høyttalere, Smart Connector og flash

Bildene fra denne saken bekrefter nok en gang det som allerede er sagt i tidligere rykter. I tilfelle saken tilsvarer den fremtidige iPad Air 3, dette Den ville ha samme design som iPad Air 2 med en og annen endring.

IPad Air 3-etui.

På den annen side ville iPad Air 3 ha fire høyttalere, en i hvert hjørne, hovedkamera med integrert blits og Smart Connector. Saken vises på bildene uten nettbrettet, slik at du kan se et lite hull i bunnen hvor Smart Connector ville gå, en magnetisk port som også er til stede på iPad Pro, og som lar deg overføre data og strøm, i tillegg til å koble til tilbehør.

Ja, foreløpig er det eneste tilbehøret som er kompatibelt med Smart Connector, Smart Keyboard. Selv om ryktene er sanne og iPad Air 3 også når markedet med denne kontakten, kan tredjepartsprodusenter begynne å lansere mer tilbehør for å dra nytte av Smart Connector.

IPad Air 3-etui.

Til slutt må det sies det på et av bildene blir iPad sett i en bronsetone som til nå ikke hadde blitt sett. Selv om det også er sant at det helt sikkert er en modell, men hvis sant, vil bronsetonen gi det nåværende rommet grått, sølv, gull og rosegull.