Ny iPad-annonsering fremhever 300.000 applikasjoner

Den nye reklamen Apple bruker til markedsfør din iPad og iPad Mini Den siterer ikke bare dem, men også det omfattende biblioteket med applikasjoner. For øyeblikket har App Store mer enn 300 tusen apper som er spesielt designet for å fungere på Apple-nettbrettet.

Sannheten er at denne strategien er ganske vellykket, fordi ingen kan benekte at kvaliteten og mengden på applikasjonene i Apple-butikken er lysår unna. av hva Android kan tilby akkurat nå. Imidlertid klarer utviklerne av Googles operativsystem ganske bra, og tabellene kan slå på mellomlang sikt.

Den nye iPad-annonseringen fremhever sine 300 000 applikasjoner

Hvis du husker, inneholdt den første iPad Mini-kampanjen terminalen sammen med en 9,7-tommers iPad, mens begge deler de spilte en duett i GarageBand, viser at Apples nye nettbrett kan gjøre det samme som sin eldre bror. Men la oss fokusere på disse nye kunngjøringene.

Det er flere versjoner av dem. Hver og en har iPad og iPad Mini som kjører en rekke applikasjoner som vil forlate alle som ikke kjenner dem åpent. I tillegg er en enkel frase inkludert som fremhever kategorien disse appene tilhører. For eksempel: “Still ørene dine” for musikk, “Elementary” for de pedagogiske, “Bevandret” for lesing, eller “Åpne sinnet ditt” for kreativitet.

Det er klart, disse annonsene er ment å skille hva Apple tilbyr mot konkurransen. Med andre ord har de til hensikt å eksponere de få katalogene over nettbrett-apper som Android, Windows Phone, Bada, BlackBerry og andre systemer har. Tvert imot, disse andre selskapene avslører vanligvis de tekniske egenskapene til enhetene sine (prosessorhastighet, minne, tilkobling, …)

For eksempel fokuserte Galaxy Note på dydene til smartpenet sitt når det kommer til å skrive eller tegne. Kindle Fire HD viste enheten som viser en serie med statiske fotografier, i stedet for å vise kraften til noen av applikasjonene. Etter dette spurte kunngjøringen de tilstedeværende hvis de merket noen forskjell med iPad, bortsett fra prisen. Litt formuende, synes du ikke?

Hvis du husker, var Steve Jobs ganske ironisk med mengden og kvaliteten på applikasjoner som var tilgjengelige på nettbrett som monterte Android 3.0 Honeycomb, den første versjonen av Googles mobile operativsystem som kom ut naturlig for nettbrett. Han sa at det var mindre enn 100 apper på Android Market, men sannheten er at det knapt var 17.

Heldigvis for brukere har dette endret seg ganske mye det siste året. Med ankomsten av Android 4.0 og følgende versjoner, mengden av applikasjoner for konkurrerende nettbrett har vokst ganske mye. Imidlertid er de fortsatt ganske langt fra hva epleøkosystemet kan tilby for de som ønsker å få mest mulig ut av nettbrettet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Appleinsider