Ny iPad kan vises neste måned og iPhone 5S i august

Ryktefabrikken stopper ikke rundt Apple-enheter. Hvis vi for noen dager siden fortalte deg at neste iPhone 5S kunne presenteres sammen med en billigere modell i august, gir vi deg i dag en annen kilde som sammenfaller med datoene da disse to enhetene kunne lanseres. I tillegg antas det også at den nye generasjonen iPad, både den originale og mini, kunne lanseres neste april, det vil si om bare en måned. Når det gjelder rykter, må vi selvfølgelig ta dem med pinsett, men det må tas i betraktning at de kommer fra en veldig pålitelig kilde som allerede har vært vellykket ved tidligere anledninger.

Apple for å avsløre redesignet 9,7-tommers iPad og iPad mini som kanskje ikke har Retina-skjerm ennå

I følge Rene Ritchie, en kjent utgiver av iMore-nettstedet, ville Apple endre lanseringstrenden igjen for å lokalisere sine to stjerners produkter på en bedre distribuert måte i løpet av året. Husk at iPhone alltid hadde blitt utgitt i løpet av sommermånedene og iPad var reservert for februar-mars.

Ryktene plasserer neste generasjon for april, men Ritchie er forsiktig og ikke så sikker på at den nye generasjonen iPad mini har retina-skjermen. I følge ham vil ikke Apple implementere det hvis de må ofre autonomien og kjøling av enheten, noe som allerede har skjedd med iPad 3. Derfor spekuleres det i at det bare kan være en oppgradering av funksjoner og en finjustering angående til de andre navnebrettetabletter på markedet. Andre rykter plasserer Mini Retina i oktober, og forlater april for en enkel spesifikasjonsoppdatering.

Det har også vært snakk om iPad 5, i dette tilfellet er ryktene mer konsistente, og de påståtte siste lekkasjene av dens ytre utseende og deksler for enheten bekrefter det. Den mest betydningsfulle endringen ville være dens komplette redesign, etter tre generasjoner intakt, som den ville arve fra sin yngre bror Mini. Selvfølgelig vil det også inneholde en oppdatering av spesifikasjonene med en ny chip, noe forbedring i kameraet og kanskje med en større RAM.

Endelig, og som forskjellige kilder ser ut til å indikere, ville iPhone 5S bli presentert i juli, men det ville ikke være før i august da den var tilgjengelig for publikum. Den nye smarttelefonen ville opprettholde samme design som 5 og ville bare bli fornyet for interiøret, slik det skjedde med iPhone 4S. Ryktene tyder på at den kunne montere en A7-brikke, dobbelt så raskt som den som er inkludert i iPhone 5, og et kamera som kan nå 13 megapiksler med dobbelt blits-ledet.

Andre rykter tyder også på at Apple kan inkludere en fingeravtrykssensor på hjemmeknappen til neste iPhone, noe det har vært snakket om i et par generasjoner. Vi må heller ikke glemme nyheten om at Apple leter etter eksperter innen eloksert aluminium som kan antyde at neste generasjon kan være tilgjengelig i forskjellige farger.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadBlog