contadores Skip to content

Ny iPad Pro-design bekreftet takket være et iOS 12-ikon

Før eller siden, på grunn av suksessen med iPhone X, skulle den grenseløse designen nå resten av Apples mobile enheter som iPad. Takket være iOS 12 beta 5, Det er bekreftet at de nye nettbrettene til selskapet vil ha grenser redusert til det maksimale, som konseptene som sirkulerer gjennom nettverket.

Borderless iPad Pro er rett rundt hjørnet

Koden for betaversjoner av operativsystemer er en gruve av lekkasjer. Nye enheter og funksjoner som ikke er annonsert av produsenten ennå. Dette er tilfellet med macOS-oppdateringer, der fremtidige utstyrsgjennomganger er skjult. Eller iOS, med nye modeller av iPhone og iPad.

Denne gangen, det har vært et ikon for den femte betaen til iOS 12 som har gitt ledetråden. Den kommende iPad Pro, som forventes kunngjort sammen med de nye iPhonene, vil knapt ha rokker. Dette ikonet ble funnet i grensesnittet for batteribruk, og vil bekrefte at de nye Apple-nettbrettene ville dispensere fra Hjem-knappen av Face ID-sikkerhetssystemet og TrueDepth-kameraet.

Imidlertid, mot alle odds, ikonet viser ingen hakk, slik at alle rammene ville være av samme tykkelse og kameraet ville være på toppen.

Kraftigere og uten hodetelefonkontakt

Den nye iPad Pro, ved å ha tynnere kanter, skjermstørrelse kan øke uten å øke enhetens dimensjoner. I tillegg vil de innlemme kraftigere prosessorer, og som de siste ryktene peker, vil 3,5 mm-hodetelefonkontakten forsvinne, slik det skjedde med iPhone.

Datoen Apple vil presentere sine nye iPads er ukjent. Imidlertid, og som ved tidligere anledninger, Det er veldig sannsynlig at det blir et felles arrangement med den nye generasjonen av iPhone i september. Et annet alternativ er å la den ligge i oktober sammen med Mac-fornyelsen.

via MacRumors