contadores Skip to content

Ny iPhone 7-video UTEN Jack for EarPods

Mindre igjen for iPhone 7-lansering! Og som det har vært vanlig de siste årene, slutter ikke lekkasjene å sirkulere i nettverket.

Denne gangen bringer vi deg en ny video av En påstått 4,7-tommers iPhone 7 uten jack for EarPods, med den nye utformingen av antennebåndene og med et litt større kamera.

Blenderåpningen på kameraet på iPhone 7 er 25% større enn for iPhone 6s, som du kan se i videoen.

Samme uke dukket den første lekkede videoen av iPhone 7 ut på YouTube som viste en smarttelefon uten jack for EarPods, og denne gangen er den den samme. Enten denne videoen er ekte eller falsk, vil Apple mest sannsynlig fjerne kontakten for hodetelefonene, fordi når elven høres ut …

Den 5,5-tommers modellen til iPhone 7, som ikke vises i videoen, forventes å innlemme et dobbelt kamera med sensorer 12MP.

a0b79155gw1f5wsdl683gj20rs0ku7ae

Endelig overraskende nok, i denne videoen viser de fronten på iPhone 7. Selv om vi dessverre ikke har funnet noe nytt, verken en innebygd berøringsknapp for hjemmet, eller en kant-til-kant OLED-skjerm. Vi vil fortsette å vente med å se om Tim Cook fortsetter å reservere et ess oppe på ermet …

Vil iPhone 7 som vises i videoen være ekte? Tror du Apple trenger å innovere i utformingen av sin nye generasjons smarttelefon?