Ny Moto X: bli kjent med Motorolas flaggskip i detalj

Motorolas nye spill som den nye Moto G eller Moto 360 har blitt presentert på IFA i morges, så vi kan allerede nå vite alt om de enorme enhetene selskapet hadde under panseret.

I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om det etterlengtede nye Moto X, han beste Motorola smarttelefon, en skikkelig agurk som selv om den ikke har til hensikt å konkurrere med sistnevnte, er mer enn nok for noen.

Tekniske spesifikasjoner for New Moto X

Den nye Moto X har en skjerm 5,2-tommers AMOLED FullHD, som når en oppløsning på opptil 1080p med en pikseltetthet på 423 dpi og selvfølgelig med Gorilla Glass.

Potensielt finner vi en Snapdragon 801 med firkjerne 2,5 GHz, Adreno 330 og ledsaget av et solid minne 2 GB RAM.

Den interne lagringen ligger i 16 GB eller 32 GB.

Bilde - New Moto X: bli kjent med Motorolas flaggskip i detalj Kameraet til nye Moto X har forbedret seg betraktelig.

Vi står overfor a 13 MP bak med f / 2.2 og en 2 MP foran.

LED-blitsen i dette tilfellet er dobbelt og blir også med på mote for de nyeste smarttelefonene for øyeblikket, og tilbyr muligheten for rekord i 4K.

Vi kan ikke se bort fra avansert stemmestyring, som vi kan bruke applikasjoner fra stemmekommandoer, en nysgjerrig funksjon som Moto har til hensikt å slå på bordet.

Autonomien til denne terminalen har ikke forbedret seg mye sammenlignet med forgjengeren, med et batteri på 2.300 mAh. Imidlertid hurtiglademodus, som vi kan få opptil 8 timers drift ved å lade den bare 15 minutter.

Operativsystemet kan ikke være annet enn den nyeste versjonen av Android, KitKat 4.4.4, siden med Moto vil vi alltid være oppdatert.

Bilde - New Moto X: bli kjent med Motorolas flaggskip i detalj

Ny Moto X, pris og tilgjengelighet

Den nye Moto X vil treffe markedet de kommende ukene, spesielt i slutten av september.

Vi vil ha den tilgjengelig for 499 euro for 16 GB-versjonen eller 529 euro i tilfelle å være full tilpasset og 579 euro for 32 GB-versjonen.

I tilfelle at prisen kommer litt ut av hånden for å være gratis, kan vi alltid ty til kampanjer med operatørene Orange, Amena, Simyo og Yoigo.

Et av aspektene som mest tiltrekker oppmerksomhet i denne terminalen er ryggen med lær eller bambus, noe som gir den en større eksklusivitet.

Motorola gir oss muligheten til å velge mellom forskjellige farger og finish, selv om det først kommer til Spania i hvitt med bambus.

Ny Moto X og Moto X, forskjeller

De mest fremragende forbedringene finnes i størrelsen på skjermen, som skjer 4,7 til 5,2 tommer, med et hopp i oppløsning opp til 1080p.

Prosessoren forbedrer seg også betydelig, fra en Snapdragon S4 Pro med to kjerner til 1,7 Gh opp til en 2,5 Ghz firekjerners Snapdragon 801.

Batteriet knapt øker med 100mAh og kamerasensoren går fra 10 MP til 13 MPI tillegg kommer a dobbelt blitz.

Jeg anbefaler å se på følgende video, slik at du kan se hvor langt stemmestyring av den nye Moto X :

Hva synes du om den nye Moto X?