Ny Nexus 7 vs Ipad Mini vs Amazon Kindle Fire HD 7 tommer

Nexus 7 vs iPadMini vs KindleFireHD

Da Google ga ut Google Nexus 7 Original midt i 2012 utfordret resten av produsentene. Bringer markedet en 7-tommers nettbrett med en utmerket brukeropplevelse, mer enn nok kraft og en uslåelig pris. Det tok ikke lang tid for resten av produsentene å hoppe inn i krisen og legge ut sine egne produkter for å konkurrere med terminalen som Google nettopp hadde kunngjort. Apple trakk frem sitt Ipad mini mens en annen av storhetene, som Amazon, tok ut hans 7-tommers Kindle Fire HD.

I dag, når den nye Google-terminalen har blitt presentert, som er revisjonen av den første modellen som ga startpistolen, er det på tide å gjøre en sammenligning igjen.

Tilgjengelighet

Den første tingen å huske på er at den nye Google Nexus 7 Den vil ikke være tilgjengelig før 30. juli i USA og noen uker senere i resten av landene, mens de to andre terminalene finner du i butikker akkurat nå.

Ipad mini

Pris

Når det gjelder prisen, vet vi allerede hele spekteret av priser for det nye Google Nexus 7, 229 euro for 16 GB-modellen, 269 euro for 32 GB-modellen og 349 euro for LTE-modellen. Selv om den er nyere og mer moderne, er den betydelig billigere enn den mest grunnleggende Apple-modellen, den 16 GB WiFi-bare iPad som starter på 329 euro. På den annen side har vi Amazon-modellen, the 7-tommers Kindle Fire HD som starter på 199 euro for 16 GB-versjonen.

Derfor med tanke på pris det nye Google Nexus 7 Den rangerer mellom den billigste Amazon-modellen og den dyreste Apple-modellen.

Kindle Fire HD vs Google Nexus 7 vs iPad Mini

Prosessor og minne

Som vi alle allerede vet nå, leveres den nye Google-terminalen med en Qualcomm firekjerners Snapdragon S4 Pro-prosessor som for alle formål er betydelig kraftigere enn 1-kjerners dobbeltkjernede Apple A5 eller TI OMAP4 4460 også fra to 1,2 GHz kjerner 7-tommers Kindle Fire HD.

Når det gjelder RAM-minnet til trioen av terminaler sammenlignet, har vi forskjellige konfigurasjoner: På den ene siden har vi det moderne Google Nexus 7 med sin splitter nye 2 GB RAM, etterfulgt av 7-tommers Kindle Fire HD med sin eneste GB og for å fullføre Apple-terminalen med den knappe 512 MB RAM. Husk imidlertid at Android, operativsystemene Nexus og Kindle, er mer “dyrt” med tanke på RAM enn Apples operativsystem.

Batteri og autonomi

Når det gjelder batteriet og autonomien til de tre terminalene, finner vi lignende nivåer. de tre produsentene gir lignende verdier av autonomi. På den ene siden hevder Google at det er nytt Google Nexus 7 Det vil ha en autonomi på 9 timer. På den annen side finner vi Ipad mini med sine 10 timers autonomi av bruk erklært av Apple. Og som en vinner i dette aspektet finner vi Amazon-terminalen, som erklærer 11 timers bruk for sin 7-tommers Kindle Fire HD.

Google Nexus 7

Operativsystem

Når det gjelder operativsystemet, finner vi Android Jelly Bean 4.3 ren i den nye Google-terminalen. Som vi alle vet er det en liten gjennomgang av den allerede kjente Android 4.2.2. På den annen side har vi Apple-terminalen med iOS 6 for nå. Vi vet alle at innen høsten vil Apple-terminalen bli oppdatert til iOS7 med den store endringen som alle forventer av denne nye versjonen av Apples mobile operativsystem. For å fullføre finner vi Amazon og gaffelen Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Google Nexus 7Google Nexus 7

skjerm

En av de viktige tingene i terminaler som de vi har å gjøre med i dag, der deres viktigste funksjon er forbruk av innhold, er størrelsen og kvaliteten på skjermen som vi kan finne på dem. Som en mer moderne terminal den nye Google Nexus 7 skiller seg stort ut over de to andre motstanderne. Husk at vi finner en 7-tommers skjerm og en FullHD-oppløsning (1920 × 1080) som gir en piksletetthet på 323 ppi.

Ipad mini

Når det gjelder Amazon-terminalen, finner vi en like 7-tommers skjerm og en oppløsning som forblir i HD (1280 × 800) som gir en tetthet på 216 ppi piksler. Og for å fullføre har vi terminalen med den svakeste skjermen av de tre, Ipad mini. Denne terminalen gir oss en størrelse på 7,9 tommer og en dårlig oppløsning på 1024 × 768 og gir en piksletetthet på 163 ppi. Som vi kan se, er pixeltettheten til Apple-terminalen omtrent halvparten av Google-terminalen.

Oppbevaring

Den første tingen å si om lagring av de tre terminalene er at ingen har microSD-sporet, så til stede i andre produsenter, for å utvide lagring av terminalen. Alle de tre terminalene har versjoner på 16 GB og 32 GB, mens bare Apple-terminalen har en 64 GB-versjon.

Kindle Fire HDKindle Fire HD

Uten utvidelsesspor tilgjengelig, tilbyr alle tre produsenter sin egen skylagringsløsning. Derfor ser det ut til at politikken i dette aspektet av de tre produsentene er veldig lik.

kameraer

I denne delen må vi fremheve den nye Google-terminalen som sammen med Ipad mini Det har et 5 Mpx bakkamera som kan spille inn video på 1080p. Amazon-terminalen har imidlertid ikke noe kamera.

Når det gjelder frontkameraet er vi i samme sak, og er frontkameraet som er til stede i Google og Apple-terminalene på 1,2 Mpx, noe som vil gi mer enn nok videosamtalekvalitet.

Kindle Fire HDKindle Fire HD

tilkobling

Alle tre terminalene har de samme standardene når det gjelder WiFi. I tillegg har Apple-terminalen og Amazon-terminalen den doble WiFi-antennen (MiMO) som garanterer en stabil og rask nedlasting. Når det gjelder Bluetooth, er Apple- og Google-terminaler lik integrering av Bluetooth 4.0 mens Amazon 7-tommers Kindle Fire HD bare tilgjengelig opp til versjon 3.0. NFC er til stede i Google-terminalen. Når det gjelder 3G- eller 4G-tilkobling, er det bare Apple- og Google-terminaler som har en versjon med denne typen tilkobling.

Mål og vekt

Vekten av det nye Google Nexus 7 det forblir på fantastiske 290 gram sammenlignet med 312 gram Ipad mini eller 395 på Amazon-terminalen virker enda lettere. Når det gjelder tykkelse, er den vinnende terminalen Ipad mini med sine uslåelige 7,2 mm sammenlignet med 10,4 mm fra den nye Google-terminalen og 10,3 mm fra Amazon 7-tommers Kindle Fire HD. Når det gjelder bredden, er Google-terminalen 114 mm mens Amazon- og Apple-terminalene forblir på henholdsvis 137 mm og 134 mm.