Ny PS3-pris, funksjoner og spesifikasjoner

Siden Sony De har avslørt denne uken at de jobber for å lansere totalt tre nye versjoner av konsollen deres snart. PS3. Mens vi spent venter på avgang fra det nye PS4 siden Sony de vil vite at det fremdeles er mye liv fremover i deres PS3. I sin nye versjon, i det eksterne aspektet, har de valgt å redesigne understellet sitt for å gjøre det lettere og tynnere.

Allerede omtalt i Tokyo Game Show den nye PS3 Den kan kjøpes i følgende tre modeller: den første med en harddisk på 250GB og Fifa 13, en annen med en harddisk på 500GB og den siste som vil ha som en nyhet inkorporering av totalt 12 GB SSD. I tillegg kan denne modellen senere kobles til en ekstern harddisk for å utvide lagringsplassen.

De tre versjonene er allerede i ferd med å bli utgitt i OSS, men tvert imot i Storbritannia de kan bare velge mellom versjonene av 500 GB eller 12 GB SSD. I henhold Sony, vekten av det nye PS3 har blitt redusert med opptil femti prosent sammenlignet med forrige modellversjon av 60GB.

Når det gjelder priser, vil forhandlere i Storbritannia har lov til å stille inn din, men versjonen av 500 GB vil nå en total verdi av 299 euro (ca. £ 180) og konsollen 12 GB SSD vil nå en totalpris på 229 euro (ca. £ 150) .Versjonen av 12 GB PS3 SSD i Storbritannia blir utgitt neste 12 oktober, mens versjonen av 500 GB er satt til 28. september