Ny strategi blant utviklere for å vises i toppen av inntekt-apper

Noen utviklere øker prisen på appene sine til ublu priser for å plassere den i toppen med mer inntekt

Plasseringen av en applikasjon i App Store det er nøkkelen til å få et godt antall nedlastinger og følgelig et godt antall inntekter. Med mer enn en million apper tilgjengelig i App Store, kan vi knapt finne en app som ikke er i en av butikkens lister: Topp betalte apper, gratis TOP-apper og TOP etter inntekt.

Det er mange måter å oppnå en god posisjon i App Store, men noen utviklere har begynt å bruke en uortodoks metode som vi også kunne kvalifisere som lite “lovlig” Spørsmålet er veldig enkelt, prisen på en spesifikk applikasjon økes til et utrolig høyt tall, med kjøp av et par eksemplarer blir den aktuelle appen katapultert til toppen av appene med høyest inntekt, og deretter settes den vanlige prisen igjen.

Derfor er det ikke rart å finne at en applikasjon som for noen dager siden kostet € 0,89 eller € 1,89, har økt prisen på en ublu måte. Et eksempel er funnet med applikasjonen “The Fleas”, som priset for tiden € 899,99, men som tidligere ble funnet i App Store til € 0,89.

app

I følge rapporten vil modus operandi være som følger:

“Utvikleren, eller noen andre som orkestrerer svindelen, overlater for eksempel en stor sum penger til en annen person, for eksempel $ 10.000. Den andre personen skaffer seg 10 eksemplarer av appen, bruker de tilgjengelige midlene og indirekte returnerer 7000 dollar til utvikleren, siden 30% oppbevares av Apple.

Apple må gjøre endringer i algoritmen i App Store for å unngå denne typen praksis

På denne måten, med en investering på $ 3000, klarer utvikleren å plassere applikasjonen sin øverst etter inntekt i App Store, og oppnår dermed at hundretusener av mennesker kan ha rask tilgang til den og sannsynligvis få et antall nedlastinger som, til et minimum, betaler av investeringen som er gjort .

App-store-svingninger-priser-app

Som påpekt i iPhoneHacks, virker applikasjonen spesielt ikke så mye, men den har en 4-stjerners rangering i den nordamerikanske App Store. Uten tvil kan vi forestille oss at Apple allerede vil være klar over denne praksisen og vil jobbe for å betale for den gjennom små modifikasjoner i algoritmen i App Store.

Hva synes du om denne metoden for å plassere apper i App Store? Anser du det som lovlig?