free estadisticas Saltar al contenido

Ny Waze-versjon nå kompatibel med 3D Touch

abril 27, 2020

For snart ett år siden ble Waze oppdatert for å inkludere en ny widget for iPhone 5s, 6 og 6 Plus, som hadde nådd varslingsfanen med iOS 8. Nå Med iPhone 6s har Apple introdusert 3D Touch og Waze har gitt ut en ny versjon for å legge til støtte for denne teknologien.

Litt etter litt oppdaterer utviklerne applikasjonene sine for å legge til 3D Touch-funksjoner, og Waze har vært en av de siste som oppnådde dem. Neste vi forteller deg flere detaljer om den siste Waze-appoppdateringen for iOS, siden støtten for 3D Touch ikke er den eneste nyheten.

Waze har allerede støtte for 3D Touch på iPhone 6s.

Hovednyheter om Waze versjon 4.0.1 for iOS

I tilfelle du fremdeles ikke kjenner dette programmet, kan du si at Waze er veldig nyttig når det kommer til kjenne til trafikk og veiinformasjon i sanntid. Dette oppnås takket være det faktum at det har det største drivende fellesskapet i verden.

Den mest interessante nye funksjonen i Waze versjon 4.0.1 for iOS er 3D Touch-kompatibiliteten til iPhone 6s. Takk til denne støtten kan du vise en meny med handlinger ved å trykke på applikasjonsikonet å starte et navigasjonshjem, for å jobbe, finne adresser eller sende posisjonen din hvis du foretrekker det.

Waze har allerede støtte for 3D Touch på iPhone 6s.

Men dette er ikke det eneste nye i Waze-appen. På den annen side er en ny ETA-skjerm lagt til for å organisere alt du trenger på ett sted. I tillegg Batteriforbruket til appen er redusert betraktelig, er de nødvendige berøringene for å utføre forskjellige handlinger blitt redusert, og kartet er lettere å lese.

På den annen side En raskere og mer visuell varslingsmeny er opprettet som lar brukere lettere hjelpe andre. Merknadene og varslene er nå differensiert av farger, og det er en ny funksjon av begrensede områder i henhold til nummerplaten, veldig nyttig for steder der det er kjøretøyrotasjon for å unngå bøter.

Til slutt, som vanlig i enhver oppdatering av ethvert program, Waze også feil i den forrige versjonen er fikset og stabiliteten er forbedret generell app.

Last ned Waze på din iPhone eller iPad

Waze kan lastes ned gratis i App Store eller ved å klikke på lenken rett under disse linjene. I tillegg er den kompatibel med både iPhone og iPad og iPod Touch.

Ja, husk at Wazes 3D Touch-funksjoner bare fungerer med iPhone 6s og 6s Plus, siden iPad ikke har denne teknologien.