Ny Xbox, Microsoft vil ikke lansere noen annen konsoll i 2012

Det var mange som håpet at ankomst av E3 videospillmessen ville tjene som en unnskyldning for Microsoft å presentere en ny konsoll, the Xbox 720 som den fremtidige evolusjonen av Xbox 360-konsoll. Men det ser ut til at Microsofts planer ikke er å lansere noen ny konsoll i 2012.

Frank Shaw, direktør for Microsofts kommunikasjonsavdeling, bekreftet til AllThingsDigital at etterfølgeren til Xbox 360 må vente til den ser dagens lys: ”Vi noterer med tilfredshet interessen rundt planene våre for fremtidige versjoner, men det vi kan bekrefte er at vi ikke vil snakke om en ny Xbox i fremtiden. E3, og dette vil heller ikke skje i nær fremtid. »

Etter Microsoft-sjefens ord vil etterfølgeren til Xbox 360 bli et offer for suksessen med Xbox 360. Lanseringen av en ny konsoll kan lede oppmerksomheten fra forbrukere som nå satser på Xbox 360 som I nyere tid har det klart å selge flere enheter enn konkurransen og har plassert seg i en fremtredende posisjon innen segmentet DVD-spillere og multimediaspillere. Spesielt takket være spredningen og populariteten til enhetsbaserte spill som Kinect.

Hilsen fra dypet av bytene.