Nye apper og gratis spill i en begrenset periode for i dag søndag

Groucho Marx sa det allerede, “livet er fullt av små gleder: en liten yacht, et lite herskapshus”. Vi kan ikke gi deg verken små yachter eller herskapshus, men vi kan gi deg mulighet til å få spill og applikasjoner som er gratis i en begrenset periode. Vel, gjør som vi gjør, klargjør enheten din for dem fordi de er disse.

Monster fantasy

Monster Fantasy er et rollespill for mobile enheter med elementer av strategi og monstre, utviklet av Langtong.

For å bli den beste monstertreneren i Monster Fantasy, the spillere må reise verden rundt, fange mange og kraftige monstre, og fremfor alt, nyt denne fantastiske reisen.

Ninjas – STOLENE RULL

Her kommer et arkadeaksjonsspill som er unikt! Kan fingrene nå hastigheten på ninja? Et nytt system lar deg gjøre det raskt og smidig.

Et stort eventyr vil begynne å gjenopprette en stjålet rulle. Mange hindringer, inkludert onde ninjaer, ninjahunder, monstre, demihumaner, zombier, feller, slott, fangehull, vil forhindre oppdraget ditt.

Romfortelling

Grensesektorene blir angrepet av ukjente skip. Som spiller tar du på deg rollen som en kaptein som er fanget opp i star wars. Gå utenfor loven for å overleve i en verden på randen av ødeleggelse. Tiden vil komme når du vil ha en alvorlig situasjon og ta et valg: redd galaksen eller la den brenne.

Easy Spending Tracker

Easy Spending er måten å lette utgiftene dine på, redusere gjeldene dine og øke formuen, ved å forbedre forbruksvanene. Deres utmerkede rapporter og regneark sparer mye tid under innlevering av skatter hos Skatteetaten. Uten tvil en god hjelp som vil være veldig nyttig hvis du vil kontrollere hvor pengene dine går.

Spellcaster

Går spådomens verden for deg? Spellcaster er en alt-i-en ressurs for mennesker som liker denne disiplinen. Rådfør deg med tarotkortene, se det daglige horoskopet ditt og jobb med trolldommene som er skrevet i boken hans. Verden av esoterikk og magi på din iPhone eller iPad.