contadores Skip to content

Nye Apple kunngjøringer for iPad Pro slår bærbar PC ut

I løpet av i går ettermiddag delte Apple tre nye videoer av iPad Pro på YouTube-kontoen din Apple Spain. Disse videoene refererer til klager som mange brukere har med nåværende bærbare datamaskiner: dens vekt, størrelse, komfort for transport osv. Det argumenterer han for løsningen er i iPad Pro. De tre nye kunngjøringene fremhever iPad Pro design, batterilevetid og allsidighet.

Vi skal analysere de tre kunngjøringene, vil de fra Cupertino ha rett?

Apple iPad Pro

Det kan interessere deg | Hva betyr “Pro” til iPad Pro egentlig?

iPad Pro er bedre enn en datamaskin

Den første nye kunngjøringen, kalt “iPad Pro – Bedre enn en datamaskin“, Fokuserer direkte på tweeten til en bruker som klager over at en iPad Pro ikke er en datamaskin: “en iPad Pro er ikke en datamaskin eller en vits

Som Apple svarer og sier at en iPad Pro ikke er en datamaskin fordi med den “du jobber annerledes” Kunngjøringen avsluttes med en ganske … morsom ironi.

Det kan interessere deg | Ta farvel med førsteinntrykk med den nye iPad Pro

iPad Pro, slutt å søke etter Wi-Fi

Den andre kunngjøringen, kalt “iPad Pro, slutte å søke etter Wi-Fi,” viser muligheten for bruk iPad Pro hvor og når du vil takket være LTE-tilkoblingen.

Videoen begynner med tweeten til en bruker som sier det “Wi-Fi i huset mitt er tregt … i kveld må jeg studere i treningsstudioet“, Som Apple svarer med”iPad Pro har en LTE-tilkobling som telefonen, slik at du kan koble deg til Internett nesten hvor som helst du vil

Det kan interessere deg | iPad Pro 9.7 ″ vs Samsung Galaxy S3 Tab

iPad Pro, bekymre deg mindre om virus

Den tredje kunngjøringen, kalt “iPad Pro, bekymre deg mindre om virus“, Og snakker om iPad Pro-sikkerhet (eller iOS) i virustemaet.

Videoen viser oss en tweeter som sier at “¡Datamaskinen min har et fryktelig virus, og jeg er veldig redd! ”. Som Apple svarer og sier at “iPad Pro er designet for å ha færre virus” Å, og ikke gå glipp av det vits endelig.

Det kan interessere deg | Vil du kjøpe den nye iPad Pro hvis den støttet en mus?

Med disse nye kunngjøringene ønsker Apple CEO Tim Cook å støtte ideen om det en iPad Pro er det beste alternativet sammenlignet med en Windows-datamaskin. Personlig har jeg mine avvik til det ifølge brukeren, men det er en annen sak.

Fortsatt er iPad Pro en flott erstatning for en bærbar eller stasjonær datamaskin for mange, mange mennesker, faktisk kjenner jeg noen som har det.

Hva synes du om disse nye Apple-annonsene?