Nye Apple slipper økt salg av eldre produkter i Kina

I følge en ny studie, når Apple lanserer en ny enhet i Kina, øker salget av de tidligere enhetene betraktelig

Hvis vi ser på mobiltelefonmarkedet i Kina, mer spesifikt når det gjelder iOS-enheter, kan det sees rykter om en ny Apple-enhetslansering er viktigere enn selve lanseringen.

I følge Mixpanel, som har studert de viktigste iOS-enhetene som brukes av innbyggere i Kina, lanserte Cupertino-selskapet nye iOS-enheter påvirker positivt salget av produktene i landet, men det viktigste er at brukere velger eldre generasjoner av slike enheter enn for nye utgivelser.

I USA og Europa var for eksempel lanseringen av iPhone 5s og 5c en stor revolusjon for brukere som umiddelbart bestemte seg for å få tak i en av de nye enhetene. I asiatiske land ser det ut til at det motsatte er sant, for med ankomsten av en ny enhet økte salget av gamle enheter, i dette tilfellet 4-erene og iPhone 5, betydelig..

Kina-foretrekker-iphone-5-før-iphone-5s-2

Som vi ser på bildet over, der Mixpanel evaluerer de mest brukte enhetene i Kina, kan vi se hvordan iPhone 5 er den mest brukte Apple-enheten med 18,9%. Dette følges tett av 4’erne med 16,8%. Langt bak er iPad 4 med 9%, iPhone 4 med 8,4%, iPad Mini med 7,9% og iPad 2 med minneverdige 7%.

Langt under disse finner vi Den splitter nye iPhone 5s som klarer å få 6%, en data som er mindre viktig fordi vi husker at ifølge Apple “er den beste iPhone-en så langt”Og de er ikke uten grunn.

I følge Mixpanel ligger hovedårsaken til disse resultatene i det faktum at når Apple lanserer en ny iPhone-modell, lider de eldre modellene et betydelig fall i prisen, gjør dem mer attraktive for kjøpere som drømmer om å ha en, men ikke har råd til det siste.

Guangdong er den kinesiske regionen med flest iOS-brukere

Kina-foretrekker-iphone-5-før-iphone-5s-3

Mixpanel ønsket å gå lenger, og det er grunnen til at det også gir oss en mer detaljert graf der du kan se prosentandelen brukere som bruker iOS-enheter i henhold til de viktigste kinesiske byene. På dette tidspunktet understreker han det Guangdong er der de fleste iOS-brukere er bosatt Og som selskapet forklarer, kan skyldes at Foxconn har en sterk tilstedeværelse med forskjellige fabrikker i Shenzhen-regionen, og selv om det ikke har vært i stand til å spore IP-er for å finne ut om brukere kommer fra disse fabrikkene, oppgir de at:

“Det virker som om tilstedeværelsen av Foxconn øker tilstedeværelsen av bruken av iOS-enheter i Shenzhen.”

For øyeblikket, og helt i samsvar med hva gutta fra AppleInsider forteller oss, kan vi bare bekrefte at Apples avtale med China Mobile tiltrekker flere asiatiske kunder til iOS, og inntil neste iPhon6 blir utgitt, i landet vi vil ikke kunne vite om det virkelig kineserne foretrekker en siste generasjons modell eller en eldreLa oss huske at sammenlignet med 5-tallet, lover den nye iPhone store endringer og overraskende funksjoner.