contadores Skip to content

Nye bilder av en mulig iPad 5-bakside

Nye bilder av et påstått bakside på iPad 5 er lekket

Selv om vi tror Apple vil presentere den nye iPhone først, har iPad 5 og iPad Mini 2 også lite å se. Vi har allerede sett flere lekkasjer fra begge enhetene, spesielt foranhus. I dag bringer vi deg en ny rasjon. Bildene har dukket opp på det franske nettstedet Ingen andre steder, som i det siste er preget av lekkasjer av påståtte deler av de nye Apple-enhetene.

ipad-5-bak-sølv

Bildene viser en sølvveske og samsvarer med designet som det har gått rykter om i flere uker, som vil ligne designet på den nåværende iPad Mini. Bildene viser også et bakside på en iPad Mini, selv om det ikke er klart om det er den gjeldende modellen og har blitt sammenlignet om de kunne tilhøre iPad Mini 2.

Kan dette være den nye designen til iPad 5? Lekkasjene sikrer at ja

Som jeg sa før, har vi de siste månedene sett flere lekkasjer av påståtte komponenter som skulle tilhøre den nye generasjonen iPad. I slutten av januar ble et påstått bakdeksel av iPad 5 lekket, også i sølv, med et veldig likt utseende som vist på bildene som har dukket opp i dag.

ipad-5-halersølv-2

En annen lekkasje vi så for ikke lenge siden, viste på video hva baksiden og fronten til iPad 5 også kan være, samt påståtte bilder av iPad 5s frontpanel i svart.

På den annen side, visse rykter som dukket opp forrige måned, forsikret at iPad Mini 2 sannsynligvis vil inkludere den etterlengtede netthinneskjermen, i tillegg til at den kan være tilgjengelig med en tilbake i forskjellige farger.

ipad-mini-2

I forrige måned dukket det også opp noen bilder av mulig bakside på iPad Mini 2 på nettverket der en innebygd svart logo ble sett, annerledes enn logoen som den nåværende generasjonen har. Denne nye logoen antyder det Apple kan ha en opplyst logo i ekte MacBook-stil på nye generasjoner iPads. Personlig synes jeg det ville være en ganske kul detalj.

Det alle ryktene til dags er enige om, når de kommenterer MacRumors, er det den nye iPad 5 vil være tynnere og lettere enn den nåværende iPad 4. I tillegg til dette peker nesten alle ryktene også på det faktum at både iPad 5 og iPad Mini kunne bli presentert de siste tre månedene av året, at hvis, hvis ikke noe rart skjer, i en annen hendelse enn presentasjonen av ny iPhone. Hva synes du om utseendet til iPad 5?