Nye bilder av iPad Mini-saken

Bilder av interiøret og utsiden av den påståtte iPad Mini-saken

Det er ikke kjent med sikkerhet om Apple vil avduke det nye 7-tommers nettbrettet i løpet av neste ukes grunntoner, eller om det vil gjøre det ved et eget arrangement i oktober. Men ifølge alle ryktene om det, vil iPad mini utvilsomt ankomme.

Når den påståtte presentasjonen nærmer seg, vises flere og flere komponenter av dette nye nettbrettet. I dag er det din tur Sak.

Nowhereelse.fr har publisert fotografiene, som opprinnelig ble utgitt av NetEase, en kinesisk nyhetsportal. Disse bildene viser i detalj detaljene Innenfor og utenfor saken til den nye iPad Mini. Lekkasjene kommer som vanlig fra Kina.

Vi har allerede sett nok forfalskninger (og modeller), men disse bildene har noe …

For nykommere inkluderer huset en spalte for den nye reduserte dock-kontakten (det samme som inkluderer den nye iPhone 5). I tillegg inkluderer huset også et hull for frontkameraet. Denne gangen har vi ikke sett noe mellomrom for jekkkontakten i det nedre området av enheten.

Rapporter sier det den nye iPad mini vil ha en 7,85-tommers skjerm, og det blir det like fin som iPod Touch. Annet enn det, kan den nye enheten ha en pris på 200 dollar.

Vi vet VELDIG LITT om iPad Mini!

Hva synes du om bildene? Skikkelig iPad mini? Forfalskning?

Fortell oss i kommentarene!

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!

I iPadize | Refleksjoner over en mulig iPad Mini

Spor | MacRumors