Nye bilder av iPhone 5s fra samlebåndet

iPhone

Ryktene om ham epleverden De fortsetter å komme til stykker i dette tilfellet, og sannheten er at gjennom bilder som kommer fra samlebåndet, ser vi hvordan den neste terminalen til selskapet vil bli. I dette tilfellet kan iPhone 5s være den du ser i de forrige fotografiene som vi har vist deg, og selv om de nesten alltid er skudd som ikke er bekreftet siden de ikke er offisielle, er det riktig at med så mye lekkasje, vil det være vanskelig for alle å feile.

Det skal bemerkes for de som er litt tapt, i tillegg til selvfølgelig det grafiske materialet som har lekket på Iphone 5s, Vi håper at Apple-telefonen kommer nettopp i september, og at den mye rykte rimelige iPhone-telefonen også blir presentert for den. I samme hendelse ville vi også ha Apples nye mobile operativsystem, iOS 7

Men siden bare med bildene vi ikke hadde nok, har vi sett noe mer om de mulige spesifikasjonene til Apple iPhone 5s, og nå sies det at Cupertino-terminalen kommer med intet mindre enn 2 GB RAM, et 12MP kamera og en dobbel LED-blitz for å øke lysstyrken på bildene det tar å konkurrere med merker som har klart å posisjonere seg nettopp på grunn av de gode bildene som kan tas med terminalene. Hva tror du? Vil vi være på rett vei til neste Apple iPhone 5s?