Uncategorized

Nye bilder bekrefter det: iOS vil endre navn

iPhone os 14

I går ettermiddag lanserte Jon Prosser, en av de mest aktive Apple-filtreringsenhetene i minnet, en ny innsats, og det er viktig. Som avslørt iOS ville slutte å bli kalt slik for å gå tilbake til opprinnelsen og gitt nytt navn til iPhoneOS.

Denne endringen gir mye mening nå som iPad-versjonen av systemet har blitt separert. I fjor introduserte Apple iOS 13 for iPhone og iPadOS 13 for iPad, altså årsaken til den opprinnelige navneendringen var ikke lenger meningsfull. Da Apple introduserte iPhone, ble operativsystemet sitt kalt iPhone OS, da det var eksklusivt for smarttelefonen. Da iPad kom, endret den seg til iOS, men nå har den ikke den sansen, selv om vi har blitt vant til å kalle det det.

Prosser avslørte ikke noe annet, bare a kvitring med det nye navnet, men nå har Appleosofy funnet referanser til iPhoneOS-navnet i iOS 13.5-koden.

iPhoneOS

iOS vil fullføre divisjonen sin: iPadOS og iPhoneOS

Apple ga ut sin første iPhone i 2007 med et nytt operativsystem basert på OS X, senere kjent som iPhone OS 1. Et år senere ble iPhone 3G presentert, som kom med en oppdatering til iPhone OS 2 med App Store. Og et år senere kom den siste oppdateringen til iPhone OS, iPhone 3GS som leveres med iPhone OS 3, og alle utgitte iPhone kunne oppgradere til denne nye versjonen.

Etter ett år Apple omdøpte iPhone OS til iOS da den introduserte iOS 4 utgitt sammen med iPhone 4 og ble vist første gang på WWDC 2010 7. juni 2010. Apple hadde kunngjort den første iPad for noen måneder siden, 27. januar 2010, at den kjørte den samme programvaren som iPhone, så det ga perfekt mening at Apple vil endre navnet fra “iPhone OS” til “iOS”.

Nå ser det ut til vi følger omvendt prosess. IPad-en har utviklet seg på en slik måte at den trengte sitt eget operativsystem, som selv om den fortsetter å dele mange funksjoner med iPhonen, i løpet av de neste årene vil den sikkert distansere seg litt mer med eksklusive funksjoner som gir mer mening på en stor skjerm som iPad.

Og på den andre siden er iPhone, som er Apples stjernenhet, Det fortjener godt å ha et system med navnet sitt, da det har resten av utvalget av enheter. Husk at vi har iPadOS, macOS, watchOS og tvOS i dag. Så bedre bli vant til det siden det ser ut til at iPhoneOS er tilbake for å bli.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK