Nye bilder og detaljer om Pokemon Go!

Pokemon Company har gitt nye detaljer for noen timer siden hvordan Pokémon Go! for smarttelefoner. Dette nye videospillet fra Pokémon-sagaen, som allerede har noen titler for mobile enheter, vil ha utvidet virkeligheten som hovedpilaren å glede seg over fantastiske opplevelser.

Vi må huske at selskapet i løpet av den siste måneden av september kunngjorde at denne nye tittelen ville være tilgjengelig gratis, selv om det ville ha kjøp i appen for å fullføre brukeropplevelsen. Og det er at for en tid siden har mange av de store videospillbedriftene valgt å tilby titlene sine gratis, tilbyr muligheten for å kjøpe inn i den for å få nye forbedringer.

pokemon-go-ios-2

Pokémon GO! Det vil fungere gjennom en serie varsler til spillere når de er i nærheten av en fangbar Pokémon, og nå forklarer selskapet hvordan “jakt” -prosessen for karakterer fungerer: spillere vil kunne bruke smarttelefonene sine for å “peke” på Pokémon som være tilgjengelig og bruk din PokéBall til å fange den. Som ofte er tilfelle i spill i serien, det er en mulighet for at Pokémon kan flykte eller at fangsten kan mislykkes før fangsten er slutt.

Pokémon Go! vil gi brukerne en ny spillopplevelse

Det vil også komme en ny funksjon som heter “PokéStops” som ligger på bestemte interessante steder, for eksempel kunstgallerier, historiske sentre og monumenter, som vil fungere som en slags hvilestopp. slik at brukere kan fylle på sine PokéBalls og Pokémon-egg. Appen vil bruke egenskapene til mobile enheter for å måle trinnene våre og bruke den som et mål for at Pokémon skal klekkes ut etter en viss tilbakelagt distanse.

På den annen side har de også kunngjort at hver Pokémon vil ha sin egen habitat, noe som betyr det De finnes bare på bestemte geografiske steder som parker, innsjøer eller andre spesifikke punkter. En funksjon som gjør denne tittelen mye mer interessant og interaktiv for alle fans av sagaen.

pokemon-go-ios-3

Det gode er at jo mer du spiller Pokémon Go!, Spillerne, ble til ekte Pokémon-trenere, de kan nivåere raskere, både din trener og karakterene dine, samtidig som du får tilgang til kraftigere elementer og funksjoner.

Som påpekt av MacRumors, gjentok The Pokémon Company at alle funksjonene, tilgjengelige språk, design og generelle utseende på spillet ennå ikke er endelige, men er i en betafase som blir utført i Japan for å polere opplevelsen før du blir gitt ut for publikum.

For øyeblikket er ikke avreisedato kjent, så vi må vente på nye nyheter om det.