Nye iOS-spill som aldri forlater iPhonen din et øyeblikk

Spill

I mange år nå har vi anbefalt de beste spillene for iPhone og iPad fra iOS App Store. I denne anledningen presenterer vi noen av nyhetene som har kommet de siste to ukene.

Disse spillene for iPhone og iPad er de mest fremragende i App Store, i tillegg er det titler i mange forskjellige kategorier: eventyr, action, gåter …

Apps

Bli med og oppdag med oss ​​de beste iOS-spillene som vil du aldri ønske å skille fra iPhone eller iPad. La oss begynne!

De beste spillnyhetene fra iOS App Store

1. Kvantehevn

Tittelen på dette nye spillet for iPhone og iPad kan godt være tittelen på en ny James Bond-film, men ingenting kan være lenger fra virkeligheten, vi snakker om en ny “anime” stilskytter med mye action.

2. Faily Tumbler

I dette morsomme og vanvittige iOS-spillet vil hovedmålet ditt være å lede en hulemann til å unngå alle slags hindringer mens du ruller gjennom forskjellige scenarier.

3. Snute

Cuzzle, det nye iPhone og iPad-spillet fra GalacticThumb, vil utfordre deg til komplekse tester i puslespillstil i nivåer fulle av terninger og farger. Veldig vanedannende!

4. Slipp ikke!

Endelig, i dag, anbefaler vi deg å laste ned Drop Not !. Et annet puslespill som har minnet oss på en måte om den populære Monument Valley som var så vellykket på sin tid. Selv om dette er en mindre utgivelse, er den absolutt veldig underholdende. Og den har klistremerker for iMessage!

Så langt vår samling av spill fra iOS App Store for iPhone, iPad og iPod Touch. Selvfølgelig er det mange flere spill tilgjengelige i Apple app store, men dette er de mest bemerkelsesverdige utgivelsene de siste dagene. Hvilken av dem tenker du på å laste ned?

Spor | Lommeregner

Tabla de contenidos