contadores Skip to content

Nye iPad 5 og iPad Mini 2 kan være til salgs 30. eller 31. oktober

30. eller 31. oktober kunne den nye iPad 5 og iPad Mini 2 være tilgjengelig

Så godt som alle antar det Apple vil presentere nye iPads 22. oktober. For øyeblikket er det ingen offisiell bekreftelse på hovednotatet av selskapet, selv om alt ser ut til å indikere at de vil begynne å bli sendt om noen timer.

I tilfelle dette blir bekreftet, er det praktisk talt sikkert at Apple vil presentere den nye iPad 5 og iPad Mini 2 22. oktober, selv om dette ikke betyr at de kommer i butikkene samme dag. Det er vanlig at selskapet lager produktpresentasjoner, men utgivelser tar noen dager til, spesielt innen rekkevidde som iPhone og iPad.

ipad-5-ipad-mini

Hvis dette er tilfelle, når kan vi se de nye iPadene i butikkene? I følge de første ryktene om utgivelsesdatoer, kan dette skje 30. eller 31. oktober.

Dette er diskutert fra MacG, et fransk nettsted som tidligere har publisert rykter. Har disse datoene mening?

Den nye iPad-en kan være i salg før utgangen av oktober

Vi antar at nettstedet vil ha sine kilder, selv om denne datoen blir bekreftet Apple ville endre sin “modus operandiVanlig. Selskapet presenterer vanligvis produktene sine på en tirsdag og lanseres på fredag ​​den påfølgende uken. I denne anledningen, og hvis selskapet opptrådte som det pleier å gjøre, lanseringen av iPad 5 og iPad Mini 2 skal skje 1. november.

ipad-5

Vil denne antatte endringen ha noe å gjøre med å feire Halloween i USA? Er det ganske enkelt at de ønsker at lanseringen skal skje i løpet av oktober måned og ikke allerede i november. Vi vet ikke, men det er selvfølgelig påfallende at ryktene begynner å snakke om datoer og det disse faller ikke sammen med Apples vanlige måte å gjøre ting på.

MacG tør også kommentere andre utgivelsesdatoer. I følge kildene kunne Apple legge ut nye MacBook Pro til salgs mellom 24. og 25. oktober, og den nye Mac Pro som ble presentert under WWDC skulle ankomme i butikkene litt senere, 15. november.

Vil de ha rett? Vil dette være de faktiske datoene for kommende Apple-utgivelser? Selvfølgelig disse datoene ville tilsvare USAI andre land må vi vente, i hvert fall på de nye iPadene; Datamaskiner kan være tilgjengelige globalt, slik det har vært tilfelle ved mange andre anledninger.