contadores Skip to content

Nye lekkasjeordninger avslører mulig utseende av iPad 5

Hver gang Apple forbereder seg på å lansere en ny enhet, er det en rekke lekkasjer og rykter som noen ganger er virkelige og noen ganger falske. Ingen enheter er lagret og iPad 5 er det selvfølgelig ikke. Vi har allerede sett andre ganger hvordan den endelige utformingen av iPad 5 kan være, men i dag gir vi deg noen bilder som har dukket opp på nettverket der vi kan se noen skjematiske tegninger, teoretisk sett, av det nye Apple-nettbrettet. Disse diagrammer viser en iPad 5 mindre klumpete enn den nåværende iPad 4 og med en design inspirert av iPad Mini, aspekter som passer perfekt til alle ryktene som har sett ut til dags dato.

Nye lekkasjeordninger avslører en mulig iPad 5 som er mye tynnere og mindre enn den nåværende

Bildene av disse ordningene har dukket opp på et fransk nettsted som sikrer at forfatteren av fotografiene er en helt pålitelig kilde, siden han jobbet i et Apple-relatert selskap i flere år, i tillegg til å være en kilde som har vært vellykket ved flere anledninger tidligere .

schema-ipad-5-2

Til tross for at noen av bildene inneholder flere noe forvirrende figurer, kan vi se i et av dem at iPad 5-saken vil måle 7,9 mm tykk, selv om tykkelsen på skjermen sannsynligvis ikke er inkludert.

Fra disse bildene har nettstedet utarbeidet noen diagrammer der de sammenligner den mulige størrelsen på iPad 5 med diagrammene til iPad 4 og iPad Mini levert av Apple. Hvis du har beregnet godt, iPad 5 ville være rundt 232 mm lang og 178,5 mm bred. Den nåværende iPad 4 måler 241,3 mm lang og 185,8 mm bred.

I tillegg til størrelse har gutta på det franske nettstedet også beregnet sin mulige tykkelse, noe som resulterte i at følgende bilde sammenligner de tre iPad-modellene, nemlig iPad 4, iPad Mini og den mulige iPad 5.

Ordningen-ipad-5-vs-ipad-4

Som du ser på bildet over, kan iPad 5 være betydelig tynnere og noe mindre enn den nåværende iPad 4, og holde et design veldig likt iPad Mini, slik det har blitt spekulert i flere måneder. Det franske nettstedet Nowhereelse kommenterer også at kilden har bekreftet det iPad 5 kommer ut mellom september og slutten av oktober i år.

Bare i går snakket vi på iPadizate om muligheten for at både iPad 5 og iPad Mini 2 kommer i juli, tror du det er mulig eller at Apple vil vente til september-oktober? Liker du den antatte designen til iPad 5 som vi ser på disse bildene?