Nye lekkede bilder av iPad 5 med Touch ID og iPad Mini 2

Noen dager etter den offisielle presentasjonen av den nye iPad 5 og iPad Mini 2, finner vi hva som muligens er de siste lekkasjene som kommer til oss fra enhetene på blokken. De nye bildene viser ikke noe vi ikke visste på forhånd for noen måneder siden, men de tydeliggjør stadig mer det nye utseendet til iPad 5.

Det er imidlertid interessant å se hvordan en av ryktene som hoppet på båndturen ser ut til å være bekreftet: iPad 5 vil inneholde den nye Touch ID-fingeravtrykssensoren.

ipad-5-touch-id

IPad 5 kan inneholde den nye Touch ID-sensoren og et tynnere LCD-panel enn den nåværende

Siden Apple ga ut fingeravtrykssensoren på iPhone 5s påpekte alle ryktene at iPad 5 ville være den neste enheten som teknologien ville komme frem til. Disse ryktene ble snart til bekreftelser fra anerkjente analytikere, og nå, i løpet av de siste ukene, viser noen bilder Apples nye generasjon av det 9,7-tommers nettbrettet med Touch ID.

På bildene som vi bringer deg i dag kan du se perfekt den svarte iPad 5 med Touch ID på stedet der Hjem-knappen opprinnelig befant seg. Bildet viser også den ekstreme tynnheten til enheten og den mindre størrelsen takket være utskjæringen av sidekantene.

ipad-mini-2

Imidlertid ser det ut til at iPad Mini 2, en annen mulig kandidat for å arve Touch ID-teknologi, ville bli holdt utenfor med å implementere den i denne generasjonen. Som du kan sette pris på, Apples minitablett ville beholde den klassiske Hjem-knappen. Vi ser for oss at inkorporering av fingeravtrykssensoren ville ha økt prisen på enheten betydelig, og dermed redusert en av hovedattraksjonene.

IPad Mini 2 ville ikke inneholde Touch ID-sensoren, og det er ennå ikke bekreftet om den endelig vil introdusere retina-skjermen

De interne spesifikasjonene til iPad Mini 2 er fremdeles i luften, selv om fraværet av Touch ID endelig blir bekreftet, ser vi for oss at den vil montere en A6- eller A6X-brikke. Når det gjelder den mest etterlengtede funksjonen, Retina skjerm, tilstedeværelsen i neste modell kan ikke bekreftes ennå.

panel-lcd-ipad-5

Som påpekt i PhoneArena, og tilbake til iPad 5, har bildene også vist at LCD-panelet vil være betydelig tynnere enn tidligere generasjoner, og bekrefter at det vil bruke et enkelt rør for belysning. Dette er første gang vi har sett denne lekke komponenten, noe som indikerer at alt er på plass for massegenerasjonen av den nye iPad.

Keynote-presentasjon av den nye iPad

Apple har kalt et arrangement for 22. oktober. Det forventes at Apple i dette tilfellet vil presentere den nye iPad 5 og iPad Mini 2 og fra iPadizate vil vi gjøre en komplett liveoppfølging av arrangementet. Vil du følge ham med oss? Registrer deg nå, så vil vi varsle deg via e-post minutter før det starter slik at du ikke går glipp av noe.