Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4

Hvis det er en terminal som alle forventer å kjenne etter at de ikke har blitt presentert på MWC 2015, er det Sony Xperia Z4. Alt dette med tillatelse fra den andre store terminalen som ennå ikke er kjent som LG G4. Vi har allerede brakt deg mye informasjon om denne nye Sony-terminalen, som vi oppsummerte den gangen og i dag er det nye bilder av den som i dag har blitt filtrert.

Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4

Modellen E6553 Det er en som allerede dukket opp på nettverket i noen lekkasjer der du kunne se at den ble drevet av en Snapdragon 810-prosessor, for dette faktum er det normalt at vi er foran Sony Xperia Z4. Fra bildene kan noen data trekkes utover det rent fysiske. For eksempel ser vi igjen hvordan Sony bruker sin velkjente 20,7 Mpx-sensor til bakkameraet til Sony Xperia Z4. Når det gjelder design kan vi se hvordan baksiden av Sony Xperia Z4 det ville være glass.

Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4

Når det gjelder skjermen til Sony Xperia Z4Det forventes å være 5,1 tommer, og oppløsningen er 1920 x 1080. Disse to dataene samlet vil gi oss en piksletetthet på 432 ppi. Prosessoren, som vi allerede har fortalt deg, ville være Snapdragon 810 med åtte 64-bits kjerner og en klokkehastighet på 1,9 GHz. GPU-en er Adreno 430, som sammen med 3 GB RAM på Sony Xperia Z4 og den indikerte prosessoren vil sikre at det ikke mangler strøm til å kjøre noe program, uansett hvor krevende det kan være.

Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4Nye lekkede bilder av Sony Xperia Z4

Den interne lagringen av Sony Xperia Z4 Det vil være 32 GB, hvorav det ser ut til at bare 23 GB av dem vil være tilgjengelig for brukeren. Dokumentasjonen ble vist i FCC for denne modellen som vi antar er Sony Xperia Z4, bekrefter eksistensen av et microSD-spor for lagringsutvidelse. Når det gjelder frontkameraet har Sony tenkt på en 5 Mpx-sensor som er perfekt for selfies og videosamtaler. I tillegg til alt dette ser det ut til at Sony Xperia Z4 vil ha IP68-sertifisering, noe som betyr at vi vil ha beskyttelse mot støv og vann. Batteriet til denne nye Sony-terminalen vil være 3400 mAh, noe som mange av oss vil sette pris på fordi den vil kunne gi en god autonomi til vår Sony Xperia Z4. Når det gjelder programvare, ser det ut til at denne nye terminalen, som den ikke kunne være annerledes, kommer med Android 5.0 Lollipop.