contadores Skip to content

Nye rykter om en andre generasjons iPad Mini med netthinnevisning

Det er ikke første gang vi hører rykter om en fremtidig versjon av iPad Mini med Retina-skjerm, faktisk er en av de største ulempene som mange har funnet for iPad Mini, mangelen på en høyoppløselig skjerm med tanke på resten av Apple-enheter.

Selv om vi ikke kan garantere 100%, er en av grunnene som kan forklare hvorfor denne første iPad Mini-modellen ikke har retina-skjerm, at det ville være umulig å oppnå en størrelse, vekt og autonomi som iPad Mini med retina-skjerm.

Fra Asia kommer ryktene om en mulig iPad Mini 2 med høyoppløselig netthinneskjerm

Nå har det dukket opp nye rykter som sikrer at andre generasjon iPad Mini vil ha en Retina-skjerm, og de snakker spesielt om en oppløsning på 2058 × 1536 med 326 piksler per tomme.

Denne gangen kommer ryktene fra Digitimes, en asiatisk avis som ikke har et veldig godt øye med Apple-ryktene, selv om de ved noen anledninger har vært korrekte. I følge publikasjonen kan Apple jobbe med teknologien til Skarpe IGZO-skjermer. Denne teknologien kan gi den samme kvaliteten og lysstyrkenivået som vi er vant til på retina-skjermer uten å kreve at enheten har et større batteri.

Videre snakker de også om a mulig omstilling av femte generasjon iPad-skjermbelysning, slik at de i stedet for å bruke to LED-lysstenger bare bruker en, noe som også vil bidra til å redusere batteriforbruket og øke enhetens autonomi.

Som vi pleier å si, for øyeblikket er alt dette ikke annet enn rykter, så det vil ta litt tid før Apple gjør bevegelser for å vite i hvilken grad Digitmes treffer denne gangen.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Via | Cult of Mac