IPad Mini vil ikke ha netthinnevisning før i 2014, ifølge analytikere

Nye rykter om en andre generasjons iPad Mini med netthinnevisning

Det er ikke første gang vi hører rykter om en fremtidig versjon av iPad Mini med Retina-skjerm, faktisk er en av de største ulempene som mange har funnet for iPad Mini, mangelen på en høyoppløselig skjerm med tanke på resten av Apple-enheter.

Selv om vi ikke kan garantere 100%, er en av grunnene som kan forklare hvorfor denne første iPad Mini-modellen ikke har retina-skjerm, at det ville være umulig å oppnå en størrelse, vekt og autonomi som iPad Mini med retina-skjerm.

Fra Asia kommer ryktene om en mulig iPad Mini 2 med høyoppløselig netthinneskjerm

Nå har det dukket opp nye rykter som sikrer at andre generasjon iPad Mini vil ha en Retina-skjerm, og de snakker spesielt om en oppløsning på 2058 × 1536 med 326 piksler per tomme.

Denne gangen kommer ryktene fra Digitimes, en asiatisk avis som ikke har et veldig godt øye med Apple-ryktene, selv om de ved noen anledninger har vært korrekte. I følge publikasjonen kan Apple jobbe med teknologien til Skarpe IGZO-skjermer. Denne teknologien kan gi den samme kvaliteten og lysstyrkenivået som vi er vant til på retina-skjermer uten å kreve at enheten har et større batteri.

Videre snakker de også om a mulig omstilling av femte generasjon iPad-skjermbelysning, slik at de i stedet for å bruke to LED-lysstenger bare bruker en, noe som også vil bidra til å redusere batteriforbruket og øke enhetens autonomi.

Som vi pleier å si, for øyeblikket er alt dette ikke annet enn rykter, så det vil ta litt tid før Apple gjør bevegelser for å vite i hvilken grad Digitmes treffer denne gangen.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Via | Cult of Mac