Nye rykter snakker om slutten på forholdet mellom Samsung og Apple

Tilsynelatende fortsetter spenningene mellom Samsung og Apple og en ny rapport understreker på nytt at Apple vil forlate produksjonen av den neste A7, SoC (system-on-chip) som skal betjene de neste nettbrett-enhetene og smarttelefonene til Cupertino-selskapet. .

Denne gangen dukker ryktene opp igjen direkte i Asia, og det ser ut til at de kommer fra ganske pålitelige kilder. Tilsynelatende, Apple har allerede delt konfidensielle data om sin neste prosessor med TSMC-selskapet. (Taiwan Semiconductor Manufacturing). Dette vil bety at selskapet vil ha ansvaret for produksjonen av de neste Apple-brikkene som skal utvikles med 20-nanometer-teknologi.

Apple-Samsung forretningsforhold kan avsluttes snart

Dette kan være det mest tydelige beviset på at Apple ikke har noen intensjon om å fortsette å sende ordrer til Samsung, så det koreanske selskapet vil måtte begynne å lete etter måter å okkupere plantene de bruker for å produsere prosessorer til Apple, og det snart de kan være helt tomme. En annen rapport, også fra Asia, sikrer at Samsung allerede kunne forhandle med NVIDIA om å øke produksjonen av grafikkbrikkene sine og til dels okkupere plassen som Apple har igjen.

20-nanometer A7-prosessoren forventes å treffe markedet tidlig neste år, så det vil fortsatt være god tid til masseproduksjon å begynne. Hvis denne datoen er sann, hva vil da skje med de neste enhetene som forventes til sommeren? Det er slett ikke klart, i Macrumors kommenterer de at Apple kunne bruke en ny versjon av den nåværende A6, men i stedet for å bruke 32nm-teknologi, ville den bruke 28n-teknologi, noe som vil tillate dem å redusere størrelsen på brikken og samtidig forbedre ytelsen. Et annet alternativ er for Cupertino-selskapet å ha en A7-modell med 28nm-teknologi klar, før de tar spranget til den minste og mest effektive 20nm-teknologien neste år.

Vi vet ikke hvilket selskap som skal ha ansvaret for å produsere den neste prosessoren for Apple, men det vi vet er at det vil fungere like bra eller bedre enn dagens. Apple er veldig krevende med sine leverandører, og før de velger en, binder de alltid alle mulige frynser relatert til kvaliteten og ytelsen til sluttproduktet.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!