Nye spill! Angry Birds Evolution, Framed 2, Cars og mye mer

sinte fugler

Hver uke godkjenner Apple et visst antall applikasjoner og spill for å publisere dem i iOS App Store. Men dette er en spesiell anledning. Denne uken, etter WWDC, har selskapet gitt ut en serie spektakulære spill.

Det er gode nyheter i iOS-gamerscenen, vi har nye spill som du garantert vil elske. Og mange av dem er gratis!

Vi har action, racing, ferdighetstitler … for enhver smak! Ikke gå glipp av disse anbefalingene fordi vi er før markedets beste mobilspill.

De siste nyhetene fra App Store

Angry Birds Evolution

Rovio, gåsa som legger gullegg, kommer tilbake med en ny del av den populære Angry Birds-sagaen. Det er et action- og strategispill der vi kan utvikle fuglene (opptil 100 tilgjengelige tegn) og til og med utfordre andre spillere til flerspiller-kamper.

FRAMED 2

Framed 2 er oppfølgeren til et morsomt og kreativt spill der spillerne sikter seg inn endre rekkefølgen på kuler i en tegneserie for å gå til neste nivå i historien. Også denne gangen kommer det med Stickers for iMessage!

Cars: Lightning League

Cars: Lightning League er et racingspill for iPhone og iPad ganske komplett. Denne tittelen med fokus på et yngre publikum tilbyr alle mulige nye funksjoner: sjefkamp, ​​hektiske løp, spesielle oppdrag, forskjellige karakterer og ikoniske lokasjoner fra Cars-filmer.

Poly Bridge

For å avslutte lar vi deg være med et spill som har fått oppmerksomheten vår mye, både for grafikken og spillingen. Selv om det er litt dyrt, er det vel verdt prisen, det vil gi deg timer og timer med moro. Poly Bridge er et spill der målet ditt vil være å gå bygge broer med materialene du kjøper slik at kjøretøy kan komme til den andre siden av veien. Veldig vanedannende!

Tabla de contenidos