Uncategorized

Nye tilpassede ROM-er for OnePlus 6T: LineageOS 16, CarbonROM og mer

Ett av selskapene som er mest fokusert på å tilby kvalitetsstøtte til enhetene sine, er OnePlus. Produsenten tilbyr OxygenOS, en ROM basert på det nyeste Google-operativsystemet og som tilbyr et veldig interessant grensesnitt. Men dette betyr ikke at du er imot å installere andre tilpassede ROM-er. Hvis du gjør det, mister du ikke garantien, men den går lenger. OnePlus har selv et enhetstildelingsprogram til utviklerne av noen ROM-er. Dette gjør støtten mye bredere og raskere. enn på andre enheter. I dag, takket være XDA, kan vi vite at det er det nye tilpassede ROM-er klar til å installere på OnePlus 6T.

I dag er mange flere tilgjengelige, men de fire som vi viser deg i dag, er de mest anerkjente av samfunnet. De har mye støtte bak og utviklere med mange års erfaring. Dette sikrer at antall problemer du vil være minimalt. Selv om, du bør alltid forstå at du står overfor uoffisielle ROM-er, slik at du vil risikere liten når du installerer dem.


Samsung Galaxy S10 + med 1 TB lagringsplass kan forsinke ankomst


Prøv disse fire tilpassede ROM-ene for OnePlus 6T

Han OnePlus 6T Det er en av de mest komplette mobilene på markedet, så vel som en av de billigste. Muligheten til å installere tilpassede ROM uten å miste garantien gjør det til et flott apparat for alle Android-fans. Fra og med i dag har du 4 nye kjente ROM-er å installere på OnePlus 6T. Noen er velkjente, som LineageOS 16, selv om det i dette tilfellet ennå ikke er den offisielle som er utgitt av selskapet selv.

LineageOS 16.0 for OnePlus 6T

CarbonROM for Oneplus 6T

CypherOS for OnePlus 6T

crDroid for OnePlus 6T

Disse 4 tilpassede ROM-ene er basert på Android 9 Pie, slik at du kan glede deg over det nyeste Google-operativsystemet i dem alle. Hver og en har sine egenskaper, både i personalisering og interne funksjoner. Det er best å ta en titt på dem alle og bestemme hvilken du skal beholde.

Hvis du blir lei denne helgen, installer disse rommene Det kan være en av de mest interessante planene å gi et annet preg på OnePlus 6T i noen måneder.


Slik har Xiaomis design endret seg gjennom årene


Kilde | XDA

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK