Nyheter om iOS 14 fortsetter å komme, nå relatert til passord

ICloud nøkkelring

Vi har allerede nevnt noen av detaljene som er blitt avslørt og alt som er blitt oppdaget om fremtiden til iOS 14. Ny informasjon har nå kommet frem og avslører forbedrede passord.

IOS 14 lekkasjer

Flere lekkasjer har kunnet fremme noen viktige detaljer om funksjonene som det neste Apple-systemet vil ha på enhetene sine, for eksempel oppdateringen av “Søk” -programmet. Men i henhold til 9to5mac iOS 14 vil du ha bedre passordbehandling.

Ja, iCloud nøkkelring vil ha nye funksjoner med iOS 14. Nettstedet beskriver forbedringene som en enestående oppdatering for brukeropprettet og vert passordadministrasjon. Vel, det har blitt oppdaget at denne nøkkelringen vil inneholde funksjoner som ligner på andre tjenester, for eksempel 1Password.

iOS 14-logo

Forbedringer av ICloud nøkkelring

Gjentatte passord vil bli varslet, og unngå at de kan være enkeltstående sifre og brukes på forskjellige nettsteder, noe som vil gjøre det mulig å tyveri av informasjon og brukerkontoer. Sikkerheten ved å kunne etablere og Hvis du oppretter forskjellige passord, kan sårbarheten reduseres, noe som vil være en konstant påminnelse med denne endringen.

En annen funksjon vil være lagring av to-faktor autentiseringspassord. Metode som har vært veldig tilbakevendende for tiden for å kunne frigjøre brukere fra hacking og pålogging av kontoer.

IOS 14-koden viser at tofaktorautentisering brukes i mange støttede apper og nettsteder det kan være informasjon som er lagret direkte i iCloud nøkkelring. Behandlingen av disse dataene vil være på samme måte som andre passord eller kredittkortdata for øyeblikket.

To-trinns autentisering

Apples strategi for å ta med funksjoner som normalt betalte applikasjoner vil være en veldig viktig suksess når du snakker om sikkerhet på enhetene dine. Videre vil det oppfordre flere brukere til å bruke dette flotte verktøyet. Hvis du vil vite det mer detaljert, kan du gå og se denne artikkelen med alt du bør vite om iCloud nøkkelring.