Nytt dokument avslører mulig Galaxy Note 3 med fleksibel skjerm

Et nytt dokument som nettopp ble filtrert på nettverket, kan vise kodenavnet på en Samsung Galaxy Note 3 utstyrt med fleksibel skjerm. For øyeblikket er det ingen detaljer som er offisielle, men dette kan være en flott indikasjon som indikerer at Samsung kommer til å komme fullt ut i fleksible skjermer.

Nytt dokument avslører mulig Galaxy Note 3 med fleksibel skjerm

Nytt dokument avslører mulig Galaxy Note 3 med fleksibel skjerm

Samsung Galaxy Round, kan være den første terminalen med en fleksibel skjerm som presenterer koreaneren gjennom denne uken. Terminalen vil være utstyrt med en OLED-skjerm som lar den håndteres og brettes, selv om den ikke er i sin helhet. Nå indikerer lekkasjen av et nylig dokument at Samsung ikke ville ta med en OLED-skjerm bare i sin nye Galaxy Round, men at den også ville lansere en versjon av den nåværende. Samsung Galaxy Note 3 også utstyrt med slik teknologi.

LG bør også kunngjøre en fleksibel skjermterminal snart. Utvilsomt er det den nye “trenden” som hovedenhetsprodusentene kommer til å begynne å satse på, ettersom disse gjør det mulig å håndtere dem mye tryggere og med mindre risiko for skade fra fall eller uønskede slag.

Ikke glem å følge med på Planeta Red for å bli informert til enhver tid om nyheter som har med dette å gjøre Samsung Galaxy Note 3 med fleksibel skjerm.