Nytt i Pokémon GO: superinkubatoren er her

Vi har gode nyheter for alle spillere av denne Niantic-applikasjonen, til stede på iOS- og Android-enheter. Den neste oppdateringen vil introdusere noen nye nylig oppdagede elementer, vil rette sporadisk feil og foreta noen nødvendige justeringer. Tør du å oppdage dem?

Det noen av fansen til dette mobilspillet, som gjorde et raseri med lanseringen i fjor sommer, ser frem til er det endelig Super Inkubator er implementertSelv om kostnadene for å oppnå den kanskje ikke er nøyaktig økonomiske, selv om den endelige prisen fremdeles er ukjent.

Super Inkubator vil sannsynligvis være en butikkvare, og koster mer enn den normale inkubatoren. Den høye prisen vil være fordi Super Inkubator vil tillate spillere å klekke egg på mye raskere tempo ved å redusere antall kilometer spillere trenger å reise. Det er ingen offisiell utgivelsesdato ennå, men vi tror den kommer snart, kanskje denne uken.

Som med hver oppdatering, har Pokémon Go fikset flere feil som var relatert til forskjellige aspekter av spillet. Det viktigste problemet som er løst er en oppdatering for feilen som oppstår når spillere de mater Pokémon-bærene sine på treningssentre. Selv om denne handlingen tidligere ikke favoriserte en Pokémon, som igjen vil forlate den sårbar for tilfeldige overføringer, vil spillerne nå kunne mate Pokémon-bærene på fritiden.

Andre feil som er fikset i den nye oppdateringen inkluderer a Cooldown-tid for Raids-varslerSå spillerne mottar ikke spam med varsler når det er flere angrep i nærheten og forskjellige nettverksfeil, så vel som minneforbedringer for å få fart på spillet.

Interesserer deg: 5 spørsmål og svar om Pokémon GO

Som du ser har Niantic Labs jobbet hardt for å tilby det beste av det beste til sine følgere. Hvis du er blant en av dem, fortell oss hva du synes om disse endringene som kommer snart. Som vanlig, du kan la oss dine kommentarer Og husk at vi på iPadizate jobber for å gi deg det beste. Ser deg snart.