Nytt iWatch-konsept: fleksibel skjerm og iOS 7 som hovedpersoner

jeg ser

Om ham jeg ser Vi har hørt mange ting sagt, men sannheten er at for øyeblikket, bortsett fra patenteregistreringen gjort av Apple selv, alt er rykter. Alt vi har sett i form av et konsept, tegningene, videoene er resultatet av hvordan andre forestiller seg eplets verden og hvordan de tror det vil bli at iWatch som Apple vil presentere og at det vil være et tilbehør som faktisk kan revolusjonere markedet, selv om de nåværende ikke har gjort det.

jeg ser

I dette nytt iWatch-konsept den fleksible skjermen og iOS 7 er hovedpersonene og faktisk Francesco Ciccarese Han er forfatteren av dette designet. Du må vite at han ikke er første gang han kommer inn på dette av Apple-dingser, og det ser ut til at han ikke har gått langt ved noen anledninger.

apple-iwatch-03

Sannheten er at faktisk nytt iWatch-konsept det ser ut til at det vil være i stand til å bevege iFans litt mer, og hvem vet om det samtidig klarer å få smarturet til å ende opp i markedet, for for øyeblikket har de vi for øyeblikket ikke har spikret spissen på hodet, og har heller ikke overbevist noen .

Uansett, dette av smartklokke Det kan enten endre seg med Apple og Samsung, fordi det også kommer til å satse på tilbehøret; Eller vi kommer til å oppdage at de begge treffer hardt bakken og oppdager at de ikke er så store at de får verden til å stå ved deres føtter.