contadores Skip to content

Nytt konsept av iOS 11 i stil med Apple Watch

Det er aldri for tidlig å begynne å forutse nyhetene som iOS 11 har i vente for oss. Selv om iOS 10 tilbød en flott redesign i brukergrensesnittet til det bitne apple-selskapets mobile operativsystem, er vi alltid klare til å oppdage nye endringer.

I forhold til dette, a nytt designkonsept for iOS 11 har kommet inn i scenen, og viser hvilken stil programvaren kan tilby.

iOS-11

Det er vanskelig å forutsi hva Apple vil presentere på WWDC 2017 angående iOS 11, men dette konseptet kan godt være en mulighet. Vil du bli med oss ​​for å oppdage det?

Et nytt konsept med iOS 11 ville omdefinere brukeropplevelsen med et grensesnitt som ligner på watchOS

Før hver utgivelse av en ny oppdatering til Apples operativsystemer, ser vi alltid etter forskjellige videokonsepter for å gi leserne forskjellige ideer om hva Apple kan presentere.

I denne anledningen forestiller designeren seg et iOS 11-konsept på en iPhone 8 som fremhever noen av nyhetene i terminalhardware, for eksempel OLED-skjermen.

Senter

Først vil du se noe lignende i brukergrensesnittet til dette iOS 11-konseptet, og det er det applikasjonsikoner er sirkulære, akkurat som det skjer i Apple Watch og watchOS-systemet.

Som du kan se i videoen som vi legger ved nedenfor, er det ikke bare applikasjonene som Apple Watch, men Kontrollsenteret har også en oval form.

Til slutt, i videoen kan du også se hvordan designeren har inkludert a ny Reachability-modus for å nå brukergrensesnittelementene for hånd, forskjellige størrelser for tastatur, a batteriindikator i den sentrale delen av skjermen, og varsler nederst.

Hva synes du om dette konseptet med iOS 11? Hvilke funksjoner vil du at Apple skal innlemme i sin nye versjon av det mobile operativsystemet for iPhone og iPad?

Spor | WWccftech