contadores Skip to content

Nytt konsept av iOS 7 Fokusert på widgets

Selv om vi har sett noen ledetråder om Apples fremtidige iOS 7, lærte vi denne uken at det kunne bli forsinket på grunn av en større designgjennomgang. Jony Ive, som har jobbet med programvareutviklingsteamet siden i fjor, sies å ha vært ansvarlig for den nye utformingen av operativsystemet som både iPhone og eple-nettbrettet snart vil ha.

Nytt iOS 7-konsept med widgets, kontroller på låseskjermen og rask tilgang til innstillinger

I morges har vi sett i Padgadget et nytt konsept av iOS 7 på video, og sannheten er at den inneholder noen ganske interessante ideer som kan inkluderes i den nye versjonen av Apples mobile operativsystem, for eksempel widgets, noen forbedringer på skjermen til lås og rask tilgang til preferanser og innstillinger.

Videoen, og de tilhørende konseptuelle bildene, lærer dette konseptet å jobbe på både iPhone og iPad. Skaperen har vært designeren F. Bianco, som har ambisiøse ideer om hva Apple kunne introdusere med iOS 7.

Konseptet er sterkt fokusert på widgeter, som gjør det enkelt å få tilgang til enkle appinnstillinger og noen funksjoner direkte fra startskjermen, sammen med en detaljert meny med systempreferanser som vil kreve langt færre trykk for å få tilgang.

Bianco gir oss også en ide om hva en forbedret låseskjerm kan være, og gir rask tilgang til alarmer, påminnelser og telefonsamtaler, samt snarveier for flymodus, WiFi, Bluetooth og modus. “Ikke forstyrr”.

Videoen og bildene gir også et glimt av hva Mac Mission Control kan tilby på en mobilenhet, og gir et slags flashcard for rask veksling mellom apper, noe som vil være velkommen på iOS, spesielt for iPad av den største skjermen.

Selv om videoen av dette konseptet tilbyr en veldig god implementering av noen svært etterspurte funksjoner for iOS, er det som normalt ingen indikasjoner på at noen av disse ideene blir vurdert av Apple. Likevel er det morsomt å forestille seg hvilke fantastiske ting Cupertino-operativsystemet kunne gjøre. Men som vi alltid sier når vi snakker om konsepter, er det ikke det samme å lage noen gjengivelser og en video med noen ideer, enn å implementere disse ideene i et system som millioner av mennesker bruker.

Jeg må si at jeg virkelig vil at iOS 7 skal komme ut og se hva Jony Ive har klart å gjøre med det “Stillestående” iPad-operativsystem. Hvilke funksjoner forventer du at iOS 7 skal ha?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!