Nytt konsept av iPad PRO med operativsystem OS X

Konseptet viser en iPad PRO med en 13-tommers skjerm og et OS X-operativsystem

De siste ryktene blant noen Apple-analytikere antyder muligheten for at lSelskapet kan jobbe med en ny iPad med større skjerm for i år. Ja, det ser ut til at iPhone 6 ikke kommer til å være den eneste enheten på blokken som øker størrelsen på skjermen. Men er skjermen det eneste som vil skille denne antatte PRO-modellen fra resten, eller er det noe annet?

Dette nye konseptet viser en mulighet som har vært rundt hodet til mange i ganske lang tid: det nettbrettet inneholder en fullversjon av OS X, Apples desktop-operativsystem. Helt klart, med den store skjermen rundt 13 tommer som den påståtte iPad PRO er rykter om å ha, ville det være mye fornuftig å vurdere å innlemme OS X.

Faktisk antas det at den nye PRO vil være rettet mot utdannings- og bedriftsmarkedet i utgangspunktet, noe som er en ekstra grunn til å flytte all kraften og mulighetene som OS X tillater til en ekstremt lett enhet som kan bæres hvor som helst.

ipad-pro-os-x-2

Som vi ser i videoen, vil skjermen til 13-tommers iPad PRO være ekvivalent med den for den nåværende MacBook Air i sin 13-tommers versjon. Rammene på nettbrettet vil bli redusert til et minimum uttrykk for ikke å overdrive enhetens totale størrelse. Vel, la oss ikke glemme at en av dens viktigste eiendeler fremdeles vil være portabiliteten.

IPad PRO ville ha en berøringsversjon av OS X, men vil være enkel å koble til et trådløst tastatur og mus

Vi observerte også hvordan hele OS X-grensesnittet ville bli tilpasset berøringskontroller for å gjøre det så intuitivt som mulig. Siden iPad PRO imidlertid ville være rettet mot utdannings- og bedriftsmarkedet, nettbrettet kan enkelt kobles til med et trådløst tastatur og mus for å kunne jobbe nøyaktig som vi ville gjort med en stasjonær datamaskin.

Som de har påpekt på iPadItalia, selv om Apple gjentatte ganger har uttalt at de ikke har noen intensjon om å kombinere iOS med OS X, ville introdusering av en iPad PRO med en fullversjon av OS X ikke påvirke noen plattform i det hele tatt. Med denne bevegelsen, selskapet kunne komme inn i markedet som nylig ble lansert av Microsoft gjennom Surface-nettbrettet, som inneholder en fullversjon av Windows 8.

Vil du ha en iPad PRO med OS X?