contadores Skip to content

Nytt konsept vil bekrefte ankomst av iPhone 7 i svart farge

For uker siden har vi sett rykter om muligheten for at Apple fjerner plassen grå fra iPhone 7 for å gjøre plass for en ny mørkeblå farge som skulle få navnet “Deep Blue”. Nå har det kommet fram et nytt konsept som vil bekrefte at iPhone 7 også vil være tilgjengelig i svart.

På den annen side kommenterte vi i går på iPadizate at plassen grå av iPhone 7 vil være mye mørkere enn før. Men, dette nylig dukket opp konseptet viser tydelig en ny svart farge.

iphone-7-negro-4

Forrige gang vi så en Apple-smarttelefon med en helt mørk tone var med iPhone 5, og sikkert følgere av merkevaren ønsker å se den fargen igjen i den nye generasjonen av mobil. Foreløpig har Apple foreløpig ikke bekreftet noe, og vi må vente med å se om iPhone 7 endelig er svart eller ikke.

Vil iPhone 7 være tilgjengelig i svart?

Med dette ryktet som sirkulerte på nettet, noen artister har dristet seg til å lage en og annen konsept av iPhone 7 i verdensrommet, basert på ryktene som er kjent så langt. Journalisten Shai Mizrahi har publisert en gjengivelse av iPhone 7 på sin Twitter-konto, som han påpeker at den er veldig lik et smarttelefonchassis sett av den, noe som vil bekrefte ryktet.

iphone-7-negro-3

På den andre siden, Artistene bak AppleiDesigner på Instagram gikk et skritt videre og forestilte seg iPhone 8 som kommer ut i 2017.. I dette tilfellet har de valgt en helt svart smarttelefon med noen klassiske Apple-designelementer, som det kan sees på bildene som vises under disse linjene.

iphone-7-negro-2

Vil du at iPhone 7 skal være tilgjengelig i svart eller foretrekker du lysere farger?

Spor | PhoneArena