El Samsung Galaxy A31 apostará por un procesador de MediaTek

Nytt tilbud på Samsung Galaxy A50 på Amazon: kjøp den til laveste pris

Leter du etter en mellomtoner-mobil? Du har kanskje tatt en titt på Xiaomi-katalogen for å finne de mest interessante prisene. Etter selskapets landing i Spania og Latin-Amerika har flere produsenter senket prisen på terminalene sine. I dag forlater vi deg med en tilbudet om Samsung Galaxy A50 som er veldig interessant. Denne terminalen ble presentert for et par måneder siden på MWC i Barcelona. Det fulgte med veldig interessant PVP fra 350 euro. Det er en av de første mellomtelefonene fra Samsung som virkelig har en god kvalitet / pris-forhold. Det blir mer interessant når lav pris på Amazon.

Hvis du leter etter en mobil under 300 euro, er i dag din lykkedag. Amazon har lagt denne Galaxy A50 ut for salg med rabatt som vi ikke forventet å se gjentatt så snart. For noen uker siden fortalte vi deg at Galaxy A50 falt i pris for første gang. Nå gjentar historien seg med den samme faste prisen.

Et veldig komplett mellomrom for mindre enn 300 euro

Samsung Galaxy A50-skjerm

Denne Galaxy A50 er en av få terminaler i mellomområdet som har en fingeravtrykssensor under skjermen. Det inkluderer også et 6,4-tommers panel, en godt brukt front og et trippelkamera på baksiden. Som om dette ikke var nok, rommer terminalen et batteri på 4000 mAh inni. Har en hodetelefonkontakt og USB C på bunnen. Nå kan du få det med en rabatt som overstiger 50 euro.

Du kan for tiden kjøpe Samsung Galaxy A50 for bare 289 euro på Amazon. Det er den laveste prisen vi har sett siden den offisielle lanseringen. Akkumulere en rabatt på 60 euro, et virkelig interessant tall for en terminal med justert pris. Denne prisen er tilgjengelig for den blå modellen og den svarte modellen. Korallen har for øyeblikket ingen rabatt. Det er viktig at alle Galaxy A50 har bare en 128 GB versjon av tilgjengelig lagringsplass tilgjengelig.

Terminalen er helt ny, den har to års garanti og offisiell support fra Amazon. Det er en veldig interessant mulighet som ikke vil være tilgjengelig på lenge. Vi har vært i stand til å teste denne Galaxy A50 og det er en av de mest interessante mellomtoner Samsung har laget de siste årene. Den har avanserte detaljer som gjør den veldig attraktiv. Ja det burde du takle dets plastiske design som imiterer metall.

Samsung Galaxy A50 | Amazon