free estadisticas Saltar al contenido

Office 2016 med Office 365 Perfect for din Mac, iPhone og iPad

abril 26, 2020

Kontorverktøy har blitt den mest populære, mest allsidige og allsidige kontorautomatiseringsplattformen på markedet. I mange år har det vist at det er et verktøy som brukes både hjemme og i enhver jobb eller kontor. Nå kommer Office 2016-versjonen, som tilbyr en bedre brukeropplevelse, uansett hvor du er og som tilbyr full integrasjon med Mac.

Bedre Office-integrasjon på Mac

Det ser ut til at Microsoft har tenkt, denne gangen ja, helt på Mac og har tatt OS X-plattformen på alvor. Nytt grensesnitt er bedre egnet til Mac netthinnevisningSelv om den ikke utnytter OS X-designen, har den sitt eget design som gir det litt mer personlighet.

kontor-2016-mac-iphone-ipad-3

i applikasjoner som Word vil du finne muligheten for å samarbeide redigere et dokument med andre brukereMed andre ord, hvis du jobber med det samme prosjektet med andre mennesker, kan du redigere det i sanntid og se hva andre brukere bidrar til dokumentet. I tillegg kan du legge igjen kommentarer og notater, samt endre innholdet i dokumentet direkte.

PowerPoint har også fått mange forbedringer, for eksempel nye animasjoner og overganger for å dekorere presentasjonene dine.. Men hovedfunksjonen som er lagt til er moderatorvisningen, å kunne presentere en PowerPoint, men med tillegg som kommentarer og kommentarer på skjermen din, slik at presentasjonen blir bedre og mer fullstendig. Disse merknadene blir bare sett av deg, de blir ikke vist i presentasjonen.

kontor-2016-mac-iphone-ipad-4

Og vi kommer til Excel, en annen av de mest brukte Office-applikasjonene, og som også kommer med nyheter. Den autofullførende funksjonen er lagt til funksjonene som vi setter inn i cellene på regnearket, for å spare tid. Den vil også tilby anbefalt grafikk, som viser hvilken som passer best for innholdet ditt og kan gjøre endringer.

Beste apper for iPhone og iPad

Men Apples mobile enheter er ikke uten deres Office-versjon, siden du kan glede deg over disse verktøyene takket være Microsofts Office 365-abonnementstjeneste, som du for 7 euro i måneden kan glede deg over hele Office 2016-opplevelsen pluss noen ekstra tillegg, som 1 Terabyte med OneDrive-plass eller minutter for gratis Skype-anrop per måned.

kontor-2016-mac-iphone-ipad-2

På iPhone og iPad kan du perfekt glede deg over Office 2016, integrasjonen er total på disse enhetene Og selv den eldre versjonen av Office fungerer bedre på iOS enn Windows Phone. Applikasjonene følger designlinjen til Mac-versjonen og gir nesten alle funksjoner og funksjoner. I tillegg kan du synkronisere Mac Office med iPhone og iPad og omvendt, slik at du kan starte et dokument på Mac og avslutte det på iPhone eller iPad, og motsatt.

Også på iPhone og iPad har vi ekstra applikasjoner for eksempel Office Lens, som vi kan skanne et dokument gjennom kameraet og sende det til andre applikasjoner som Word eller OneNote gjennom OneDrive. Eller Office Delve, en ny måte å dele dokumenter med andre brukere i det samme arbeidsmiljøet.

Vi anbefaler Office 2016. Abonnementet på 7 euro per måned er absolutt verdt det hvis du ender opp med å bruke disse applikasjonene på daglig basis. På den annen side, hvis du ikke er helt overbevist, kan du prøve applikasjonene i en måned gratis. Vi mener at Office 2016 for øyeblikket ligger foran Google eller Apple iWork-applikasjonene, og du bør ikke gå glipp av muligheten til å prøve Microsofts kontorverktøy.