Offisiell dato for Nexus 5, i dag kl. 19:00 spansk halvøy[Actualizado]

Nexus 5, offisiell presentasjonsdato 31. oktober (i dag)

Ventetiden er over, Google har nettopp gjort det offisielt at den i dag vil presentere det nye Nexus 5 og samtidig den nye versjonen av Android 4.4 KitKat.

Så vi har allerede det vi ønsket å vite, den offisielle presentasjonsdatoen for Nexus 5 Det vil være i dag klokken 19:00 spansk halvøy. Det er bare tre timer igjen til alt som er blitt spekulert i å bli offisielt bekreftet.

Det er ikke utelukket at salget av det nye Nexus 5 start i morgen, i alle fall i USA.

Følg med på dette innlegget fordi vi vil oppdatere det etter hvert som mer informasjon blir kjent.

[16:51] Mer informasjon vil skje i løpet av dagen. Det ser ut til at versjonen som Nexus 5 til butikker blir det Android 4.4.1 KiKat. Dette er bare en mindre oppdatering som vil gi de som kjøper Nexus 5 i løpet av de neste timene eller dagene med 100 GB gratis lagringsplass i Google Disk.

[16:55] Det synes som Android 4.4 KitKat Den vil bruke versjon 3.4.0 av Linux-kjernen, og den vil ha “alltid lyttende” -funksjonen og vil aktiveres med uttrykket OK Google Nå

[17:00] Et annet rykte som oppstår er muligheten for at Google introduserer en backup-funksjon i iCloud-stil.

[17:05] Det ryktes at Google kanskje ikke velger å presentere Nexus 5 og Android 4.4 leverer all informasjon på nettet uten at det er en live eller strømningsbegivenhet. Noe som det han allerede gjorde i fjor med Nexus 4, men som ved den anledningen skyldtes store årsaker på grunn av uværet som rammet New York. Det er ikke 100% sikkert at vi har et Google-arrangement i dag, selv om vi har all den offisielle informasjonen om Nexus 5 og av Android 4.4

[17:50] Ny kommunikasjon fra Reddit-brukeren som allerede har Nexus 5.

  • Hangout støtter SMS
  • Flytende bedre enn Nexus 4 med Android 4.3
  • Høyttalere med god kvalitet
  • Mye forbedret kamera og godt over Nexus 4. Selv om det virker som underordnet iPhone 5S.
  • Berøring og veldig bra konstruksjon

[18:15] Det er mindre enn en time før Google visstnok kunngjør til verden hva som er en åpen hemmelighet, den nye Nexus 5 og Android 4.4. Noen har allerede vært heldige som fikk den nye Nexus 5. Gjør det deg ikke misunnelig?

Noen har allerede fått den nye Nexus 5

[18:20] Vi har allerede sett hvordan det er mennesker som har mottatt det nye Nexus 5 i husene deres. Nå er det spørsmålet som alle stiller, når det først er kjent at det vil bli presentert i dag, vil Google ha løst alle problemene det hadde i fjor på et logistisk nivå med Nexus 4?

[18:25] Siden som ble satt opp i fjor for å kontrollere bestanden av Nexus 4, er tilpasset for å kontrollere bestanden av Nexus 5. [http://n4checker.com/ ]

Vi er forberedt på mulig feiring av Nexus 5 presentasjonsarrangement

[19:00] Nexus 5 er nå tilgjengelig på Google Play. Bevis for det: