Offisiell video av presentasjonen av iOS 7

iOS 7 er endelig avduket. Etter å ha lest utallige rykter om neste generasjon av operativsystemet iPad og iPhone, tar selskapet endelig til scenen og bekrefter det som virket som en gråtende hemmelighet: iOS 7 er en virkelig revolusjon, et stort sprang fremover sammenlignet med tidligere versjoner av operativsystemet.

Under presentasjonen av operativsystemet passerte Apple en av sine salgsfremmende videoer. I den forteller Jony Ive og Craigh Federighi (begge senior visepresidenter for Apple) oss om den nye versjonen av systemet, både fra den delen som er relatert til utformingen av det nye grensesnittet, og fra synspunktet til de nye funksjonene som er inkludert i operativsystem.

iOS-71

iOS 7 kommer for å oppfylle forespørslene fra millioner av brukere av iOS-enheter som ba om et sprang fremover. En ny versjon lastet med en enorm liste over nye funksjoner og også et nytt brukergrensesnitt som får oss til å se iPad, iPhone og iPod touch som noe helt nytt.

Skeumorfismo forsvinner helt fra iOS 7, minimalisme er den nye trenden i utformingen av hele systemet og vi har følelsen av at Apple har hørt mange av forespørslene som brukerne har kommet med de siste årene og brukte dem på iOS 7.

Videopresentasjon av iOS 7, den nye versjonen av operativsystemet iPad og iPhone

Det er fortsatt noen måneder før den endelige versjonen av iOS 7 er utgitt, og at vi alle kan glede oss over den. For øyeblikket har vi bare kunnet se hva Apple har inkludert i den første betaen i operativsystemet, men dette er vel ikke alt. Sikkert har Apple flere overraskelser i butikk og muligens i følgende versjoner for utviklere vil vi se flere nyheter og justeringer av det nye grensesnittet som vil fortsette å forbedre det.

I mellomtiden, hvis du ikke vil installere denne første betaen, kan du gjøre det lære om mange av nyhetene i iOS 7 takket være videoen som følger med disse linjene: Videoen som Apple viste under presentasjonen, den 10. juni sist, i WWFs første inngangstale.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!