Offisielt vil Apple ikke, men det er et triks å endre iPad Pro hvis den er bøyd

Visstnok er teknisk support som Apple tilbyr sine kunder en av de beste på markedet. Prisen vi betaler for enhetene deres gjenspeiles absolutt i interessen Apple setter inn all ettersalgstjenesten, som ikke bare innebærer å hjelpe kundene dine når de har problemer, men lær dem også å få mest mulig ut av produktene sine. Og takket være Apple Store fremfor alt har selskapet en enestående i denne forbindelse.

For lenge siden ble det oppdaget et stort designproblem i den nyeste iPad Pro. Den nye modellen til nettbrettet, som har et helt nytt utseende, lider av en feil forårsaket av produksjonsprosessen som resulterer i en krumning i kroppen til noen enheter. Denne krumningen oppfattes ikke den samme i alle enheter, og i noen av dem er den mye tydeligere enn i andre, noe Apple har brukt for å helbrede seg selv i helse.

Når de går til Apple Store for å bestille en erstatning for iPad Pro basert på denne feilen, sjekker ansatte nettbrettet for å sjekke hvis krumningen er innenfor parametrene som for Apple er normal, eller til og med om det er for uttalt til å ignorere det. I det første tilfellet ville ikke erstatning være godkjent, men i det andre. Likevel er det mulig at du som bruker merker den krumningen, og i butikken din nekter de å endre den av den grunn.

I så fall kan det fortsatt være en løsning, som hovedsakelig vil avhenge av den ansatte som berører deg. Hvis du indikerer et annet enhetsproblem, er det veldig sannsynlig at de også vil autorisere utskiftningen, som for en Reddit-bruker. Apple ønsker ikke at brukerne skal redusere det splitter nye tilfredshetsnivået, så hvis det er noe annet problem foruten selve krumningen, er det mulig at de vil endre enheten for en ny.

Det kan interessere deg | IPad Pro 2018 har problemer med skjermsparere

I alle fall er det nødvendig å huske det denne typen metoder kan ikke brukes lett. Vi vet alle godt hva som skjer hvis folk plutselig begynner å misbruke en tjeneste, så vi bør bare ty til denne metoden om nødvendig. Og hvis den ansatte ikke treffer oss, men det avhenger allerede av hver enkelt.