Ofte stilte sp√łrsm√•l om iPad-batteri

Ofte stilte sp√łrsm√•l om iPad-batteri

Det er noen f√• punkter om batteriet du b√łr vite n√•r du lader og bruker enheten.

  • Jeg og min iPad er i konstant bevegelse. Hva kan jeg forvente av batteriet?

Batteriet er en av styrkene til denne enheten. Batteriet tilbyr oss minimum 10 timer med aktiviteter som å se på videoer eller laste tunge applikasjoner. I mildere handlinger som bla eller lese, kan varigheten være opptil 12 timer. [Ver Batt Power]

  • Jeg har koblet iPad-en via USB, men den lader ikke. Hva skjedde?

IPad-en trenger en mye h√łyere str√łmkilde enn mindre enheter, og det er derfor den ikke kan lades med noen USB-port. F√łrst av alt, s√łrg for at du kobler den til en 2.0-port, og at den ogs√• m√• v√¶re h√łyspenning. [Ver Cable Dock-USB]

  • Batteriet mitt fungerer ikke som det skal. Kan jeg erstatte den med en annen?

Dessverre ikke. Dessuten anbefaler jeg ikke noe fors√łk p√• √• f√• tilgang til batteriet, da du mister garantien. Hvis du fortsatt har garantien, vil Apple fikse den for deg. Hvis du er tom, tilbyr den deg en ny iPad for $ 100 siden den fungerer bedre for √• gi deg en ny enn √• bytte batteri. [M√°s informaci√≥n]

Vil du legge til noe? Var du i tvil? Din mening betyr noe for oss, kommenter nedenfor!

Forrige artikkelFlash-nettsteder protesterer Apple. Steve Jobs: “Jeg beundrer og respekterer Adobe”Neste artikkel[V√≠deo] Veggfeste for iPad