contadores Skip to content

Ofte stilte spørsmål om iPad-batteri

Det er noen få punkter om batteriet du bør vite når du lader og bruker enheten.

  • Jeg og min iPad er i konstant bevegelse. Hva kan jeg forvente av batteriet?

Batteriet er en av styrkene til denne enheten. Batteriet tilbyr oss minimum 10 timer med aktiviteter som å se på videoer eller laste tunge applikasjoner. I mildere handlinger som bla eller lese, kan varigheten være opptil 12 timer. [Ver Batt Power]

  • Jeg har koblet iPad-en via USB, men den lader ikke. Hva skjedde?

IPad-en trenger en mye høyere strømkilde enn mindre enheter, og det er derfor den ikke kan lades med noen USB-port. Først av alt, sørg for at du kobler den til en 2.0-port, og at den også må være høyspenning. [Ver Cable Dock-USB]

  • Batteriet mitt fungerer ikke som det skal. Kan jeg erstatte den med en annen?

Dessverre ikke. Dessuten anbefaler jeg ikke noe forsøk på å få tilgang til batteriet, da du mister garantien. Hvis du fortsatt har garantien, vil Apple fikse den for deg. Hvis du er tom, tilbyr den deg en ny iPad for $ 100 siden den fungerer bedre for å gi deg en ny enn å bytte batteri. [Más información]

Vil du legge til noe? Var du i tvil? Din mening betyr noe for oss, kommenter nedenfor!

Forrige artikkelFlash-nettsteder protesterer Apple. Steve Jobs: “Jeg beundrer og respekterer Adobe”Neste artikkel[Vídeo] Veggfeste for iPad