Øk netttrafikken fra iOS 8 og Mac OS X 10.10-enheter

Øk netttrafikken fra iOS 8 og Mac OS X 10.10-enheter

IOS 8-presentasjon forventet på WWDC i juni

Apple har vant oss til at visse ting blir fornyet hvert år. På den ene siden presenterer den nye modeller av iPhone, iPad, iPod, forbedringer på Mac-maskiner … og på den andre siden fornye operativsystemene: både iOS og OS X.

Mens vi venter på forbedringene i operativsystemene til deres mobile enheter og datamaskiner, går rykter ut om hvordan de kan være, eller hva er nytt de kan innlemme, blant mange andre aspekter som man kan gjette på.

Vi ser for oss at de nye versjonene av operativsystemene vil bli presentert på World Developers Conference (WWDC) som finner sted i San Francisco fra 2. til 6. juni. Ved andre anledninger har de av Apple benyttet seg av dette møtet med rundt 1000 ingeniører og rundt 5000 utviklere til kunngjøre nyheter. Men til da må vi vente med å se hva som skjer, selv om de første bevegelsene allerede er lagt merke til.

nye-tester-os-eple-en

Tilstedeværelsen av iOS 8 og OS X 10.10 øker

Ennå Det er ingen offisielle nyheter angående operativsystemer av Apple-produkter, og som vanlig vil de fra Cupertino dempe ryktene som eksisterer rundt dem på presentasjonen. Det vil si at Apple ikke vil gi ut plagg før de nye enhetene offisielt blir presentert.

Men det er noen bevegelser som peker mot iOS 8 og OS X 10.10 allerede i testfasen. I følge trafikkanalysen til nettstedet AppleInsider kan man se det har besøk med enheter og datamaskiner som har nye versjoner av operativsystemer. Dette kan peke på det faktum at vi absolutt i juni vil kunne se de nye operativsystemene som Apple har forberedt på sine neste enheter.

new-tests-os-apple-2

Operativsystemet til mobile enheter ville fortsette med minimalisme

Hvis ryktene er sanne, den nye versjonen av iDevice-operativsystemet Jeg ville fortsette med minimalisme som lanserte iOS 7. Ikonene vil ikke si mye av designen deres, for å si det mildt, og nye applikasjoner vil bli lagt til slik at vi kan glede oss over enda mer av alt iPad, iPhone og iPod har for oss.

Det er også snakk om at det nye operativsystemet vil bringe mer integrerte tjenester, som de du allerede har på Facebook, Twitter og Flickr. For eksempel antas det at Shazam kan integreres i iOS 8, selv om det selvfølgelig ikke er bekreftet noe, og de er bare rykter.

nye-tester-os-eple-3

Men alt dette, slik Apple har vant oss, vil måtte vente på den offisielle presentasjonen som vi håper vil være i juni og gjøre det tilgjengelig for alle brukere så snart som mulig. Foreløpig må vi følge med på om Cupertino gjør noen andre tester med de nye versjonene av operativsystemene slik vi har kunnet lese AppleInsider.